fbpx

Πόλακ στο ApexSports: «Πρεμιέρα στην Καλαμάτα στις 12/5, φετινός στόχος το παγκόσμιο»

Πόλακ στο ApexSports: «Πρεμιέρα στην Καλαμάτα στις 12/5, φετινός στόχος το παγκόσμιο»

Η Ελένη Πόλακ επέστρεψε στην Αθήνα μετά από πολυήμερο προετοιμασία στην Καλαμάτα και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την αρχή της αγωνιστικής δράσης.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη παρέμεινε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας από το Πάσχα μέχρι και την Πέμπτη 27/4. «Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά, δυναμώνουμε. Είχε ήλιο και καλές συνθήκες συνολικά», τόνισε η άλτρια.

Πέρα από τον Πέτρο Χατζίου που εδώ και χρόνια προπονείται με τον Καραγιάννη, τον τελευταίο χρόνο το γκρουπ έχει νέες προσθήκες. Οι κάτοχοι των εθνικών ρεκόρ γυναικών του Ισραήλ και της Τουρκίας στο επί κοντώ, η Ναάμα Μπερενστάιν και η Ντεμέτ Παρλάκ, προπονούνται πλέον μαζί με την Πόλακ, κάτι που έχει σίγουρα βοηθήσει και την ίδια: «Είναι πολύ ωραία με δύο αθλήτριες από το εξωτερικό στο γκρουπ, σίγουρα δίνει άλλη ενέργεια στην καθημερινότητα της προπόνησης».

H σεζόν του κλειστού στίβου δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, μιας και η Πόλακ αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Ξεκίνησε με καλή εμφάνιση στην προπονητική ημερίδα του Άγιου Κοσμά ξεπερνώντας το 4.40μ, στη συνέχεια όμως κόλλησε κόβιντ μέσα στην αγωνιστική περίοδο και έχασε, πέρα από αγώνες στο εξωτερικό, αρκετό πολύτιμο χρόνο. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολούθησε έκανε τρία άκυρα στο αρχικό της ύψος και δεν μπόρεσε να καταγράψει επίδοση, ενώ στους άλλους δύο αγώνες που έκανε στην ημερίδα του ΣΕΦ και στο Όσιγιεκ της Κροατίας πέρασε το 4.20μ και το 4.17μ αντίστοιχα.

Πλέον έχει αφήσει πίσω της τον κλειστό, θέτει υψηλούς στόχους για το καλοκαίρι και θα προσπαθήσει βήμα-βήμα να τους πετύχει: «Ο πρώτος αγώνας είναι στις 12/5 στην Καλαμάτα. Μεγάλος φετινός στόχος είναι το παγκόσμιο αλλά ξεκινάμε ταπεινά. Το πρώτο βήμα είναι μία καλή επίδοση στον πρώτο αγώνα, με αυτό θα είμαστε ευχαριστημένοι με τον προπονητή μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος