fbpx

Στο κέντρο της Μαδρίτης θα βαδίσει η Ντρισμπιώτη την Κυριακή 30/4

Στο κέντρο της Μαδρίτης θα βαδίσει η Ντρισμπιώτη την Κυριακή 30/4

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα συμμετάσχει στα 10χλμ βάδην στo διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης, την Κυριακή (30/4), στο τελευταίο της δυνατό τεστ ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων του Ποντεμπράντι (21/5). Ο αγώνας θα διεξαχθεί κατά μήκος της γκραν βία, μία από τις κεντρικές λεωφόρους της πόλης και βέβαια αυτό θα προσελκύσει και μεγάλο αριθμό θεατών και φιλάθλων.

Στη δεύτερη έκδοση του ο αγώνας έχει θέσει πολύ υψηλά στάνταρ και για αυτό το λόγο στους συνολικά 80 αθλητές που θα αγωνιστούν στη Μαδρίτη συγκαταλέγονται πολλά κορυφαία ονόματα παγκοσμίως.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 20χλμ και 35χλμ βάδην θα έχει την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα και γατί όχι και για ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη σεζόν. «Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν έχει πολύ ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα ενόψει του ευρωπαϊκού ομάδων στο Ποντεμπράντι», είπε η Ντρισμπιώτη που θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι δυνατά ονόματα του βάδην.

Η Ντρισμπιώτη τον περασμένο Φεβρουάριο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ βάδην με 1:28:12, ενώ στις 11 Μαρτίου ήταν πρώτη στο βαλκανικό πρωτάθλημα στα 20χλμ με 1:29:56. Να σημειωθεί ότι το πανελλήνιο ρεκόρ στα 10χλμ βάδην είναι το 44:12 της Αθηνάς Παπαγιάννη από το πέρασμα που έκανε στην κούρσα των 20χλμ βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ελσίνκι το μακρινό 2005. Στην ίδια κούρσα η Αθανασία Τσουμελέκα είχε σημειώσει 44:05 στο πέρασμα των 10χλμ αλλά στη συνέχεια είχε ακυρωθεί με αποτέλεσμα να μην αναγνωριστεί η επίδοση ως πανελλήνιο ρεκόρ.

«Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες ενόψει των Ολυμπιακών του 2024. Και αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ», κατέληξε η Ελληνίδα που θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή (28/4).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος