fbpx

Βρίσκει ρυθμό η Δεληγιάννη, σταθερός ο Ζάλτος

Βρίσκει ρυθμό η Δεληγιάννη, σταθερός ο Ζάλτος

Η Έλλη Δεληγιάννη αγωνίστηκε το Σάββατο 22/4 στον αγώνα Payton Jordan Invitational που διοργάνωσε το πανεπιστήμιό της, το Στάνφορντ. Κατέκτησε την 5η θέση στην γρήγορη σειρά των 800μ με χρόνο 2:05.42. Στη σεζόν του κλειστού είχε τρέξει την απόσταση ακόμα πιο γρήγορα, σε 2:03.79, αλλά σημείωσε την επίδοση σε στάδιο μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο οπότε σύμφωνα με τους κανονισμούς της WA μέτρησε ως επίδοση ανοιχτού στίβου.

O Κώστας Μπουζάκης κατέκτησε την 1η θέση σε αγώνα εντός έδρας, τα Rutgers Relays, με καλύτερη βολή στα 54.28μ. Ο νεαρός δισκοβόλος στα επόμενα μίτινγκ θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό ρεκόρ που σημείωσε στην πρεμιέρα του για τη σεζόν, τα 56.38μ, αλλά και να πλησιάσει περισσότερο το φράγμα των 60μ. Εντός έδρας αγωνίστηκε και η Σάντυ Παπακώστα, στα Georgia Tech Invitational, η οποία κατέκτησε την 3η θέση με άλμα στα 1.70μ, αρκετά κάτω από τις δυνατότητές της.

O Κώστας Ζάλτος συμμετείχε κι αυτός σε αγώνες  LSU alumni gold στο Μπάτον Ρουζ της Λουιζιάνα. Ο Έλληνας σφυροβόλος κατέκτησε τη 2η θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 71.35μ, ενώ είχε άλλες δύο προσπάθειες πάνω από το φράγμα των 71μ. Τη δεύτερη θέση στον ίδιο αγώνα κατέκτησε και η Αναστασία Ρέτσα για το Χάρβαρντ στο επί κοντώ. Η Ελληνίδα πέρασε πάνω από τον πήχη στο 4.14μ και στη συνέχεια στο 4.24μ για 4ο ατομικό ρεκόρ εντός του 2023 στον ανοιχτό αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Παρότι ήταν δηλωμένοι σε κολεγιακά μίτινγκ, δεν αγωνίστηκαν τελικά το Σαββατοκύριακο 22-23/4 ο Εμμανουήλ Σγουρός και η Βασιλεία Σπύρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος