fbpx

Στην Καλαμάτα για προετοιμασία το γκρουπ Βογιατζάκη – Πρεμιέρα στο διασυλλογικό

Στην Καλαμάτα για προετοιμασία το γκρουπ Βογιατζάκη – Πρεμιέρα στο διασυλλογικό

Το γκρουπ των σπριντ του Κώστα Βογιατζάκη ταξίδεψε στις 18/4 μέχρι στην Καλαμάτα για εαρινή προετοιμασία και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 26 του Απριλίου.

Στο γκρουπ ανήκουν η Ραφαέλα Σπανουδάκη, η Αλάνα Μπερν, η Στέλλα Μιχαηλίδου από την κατηγορία των γυναικών, η νέα (Κ23) Δέσποινα Ρουμελιώτη, ο Παναγιώτης Τριβυζάς από την κατηγορία των ανδρών αλλά και ο ταλαντούχος νέος (Κ23), Βασίλης Μυριανθόπουλος. Στο γκρουπ ανήκει και ο αξιόλογος σπρίντερ ΑμεΑ Κωνταντίνος Βέλτσης.

Η Σπανουδάκη συνεχίζει την αποκατάσταση από τον τραυματισμό που της στο γόνατο που ανέτρεψε τα σχέδια στον κλειστό και ήδη έχει θέσει υψηλούς στόχους εν όψει της προ-Ολυμπιακής σεζόν του ανοιχτού με τα μεγάλα διεθνή ραντεβού όπως το ευρωπαϊκό ομάδων και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θα επικεντρωθεί στα 200μ για το παγκόσμιο και θα κυνηγήσει το ράνκινγκ στα μεγάλα εγχώρια μίτινγκ (Παπαφλέσσεια, Βενιζέλεια, πανελλήνιο πρωτάθλημα) και ίσως και σε μερικά υψηλά αξιολογημένα μίτινγκ στο εξωτερικό.

Οι Μπερν και Μιχαηλίδου θα κυνηγήσουν τα ατομικά τους ρεκόρ, 11.79 (1.6) και 11.72 (-0.1) αντίστοιχα, και θα διεκδικήσουν θέσεις στη γυναικεία σκυταλοδρομία 4Χ100μ γυναικών για το ευρωπαϊκό ομάδων στη Σιλεσία στα τέλη Ιουνίου, ενώ η 20χρονη Ρουμελιώτη θα κυνηγήσει κι αυτή τα ατομικά της ρεκόρ.

Ο Μυριανθόπουλος έχει μπροστά του μία γεμάτη σεζόν στην οποία θα κυνηγήσει τα όρια για το ευρωπαϊκό Κ23 σε 100μ/200μ που είναι 10.50 και 21.30 αντίστοιχα, ενώ αποτελεί μέλος και την 4Χ100μ των νέων ανδρών που θα διεκδικήσει με αξιώσεις μία καλή παρουσία στο Έσπο. Στα 200μ και σε επιδόσεις κάτω από τα 21 δευτερόλεπτα στοχεύει ο Τριβυζάς, ο οποίος έχει στο μυαλό του και την ένταξη στην αποστολή για το ευρωπαϊκό ομάδων τόσο στα ατομικά αγωνίσματα όσο και στην ανταγωνιστική 4Χ100μ των ανδρών.

Το γκρουπ θα κάνει πρεμιέρα με ένα πέρασμα από το διασυλλογικό πρωτάθλημα που μετράει κανονικα για το ράνκινγκ αλλά έχει χαμηλή βαθμολόγηση, ενώ ο Μυριανθόπουλος θα αγωνιστεί νωρίτερα και στο 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος