fbpx

Σε αγωνιστικό ρυθμό επτά Έλληνες του NCAA

Σε αγωνιστικό ρυθμό επτά Έλληνες του NCAA

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα έχουν το διήμερο 21-22/4 τέσσερις Έλληνες και τρεις Ελληνίδες που σπουδάζουν και γυμνάζονται στις ΗΠΑ. Και οι επτά αγωνίστηκαν μόλις μία εβδομάδα πριν αλλά το κολεγιακό πρωτάθλημα οδεύει προς την κορύφωσή του και το αγωνιστικό πρόγραμμα των πανεπιστημίων είναι γεμάτο.

Ο Δημήτρης Παυλίδης θα επιστρέψει στη δράση μετά το τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ των 64.90μ που σημείωσε στη δισκοβολία ανδρών στα Kansas Relays. Θα αγωνιστεί στο John Mc Donnell Invitational στο Φέιτβιλ του Άρκανσας την Παρασκευή 21/4.

Στο Payton Jordan Invitational του Στάνφορντ στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια θα έχουμε διπλή ελληνική συμμετοχή. Ο Εμμανουήλ Σγουρός έχει δηλωθεί να αγωνιστεί στα 5000μ την Παρασκευή 21/4 και στα 1500μ το Σάββατο 22/4. Τη δεύτερη μέρα των αγώνων θα πάρει θέση στην εκκίνηση η Έλλη Δεληγιάννη στα 800μ, η οποία θα αγωνιστεί εντός έδρας.

Στις διοργανώσεις που θα φιλοξενήσουν τα πανεπιστήμιά του θα αγωνιστούν επίσης ο Κώστας Μπουζάκης και η Σάντυ Παπακώστα. Ο πρώτος θα αγωνιστεί στη δισκοβολία την Παρασκευή 21/4 στα Rutgers Relays στο Πισκάταγουέι του Νιου Τζέρσι και η δεύτερη στο άλμα εις ύψος το Σάββατο 22/4 στο Georgia Tech Invitational στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Η Βασιλεία Σπύρου των Φλόριντα Γκέιτορς από την άλλη επέλεξε να τρέξει μόνο τα 1500μ στο Virginia Challenge στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, εκεί όπου θα έχουμε και ελληνική συμμετοχή εκτός NCAA με την πρεμιέρα της κορυφαίας Ελληνίδας σφυροβόλου, Σταματίας Σκαρβέλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος