fbpx

«Ξεμούδιασμα» στη Βιρτζίνια η Σκαρβέλη

«Ξεμούδιασμα» στη Βιρτζίνια η Σκαρβέλη

Η Σταματία Σκαρβέλη επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή σε έναν αγώνα κολεγιακού επιπέδου για να βρει αγωνιστικό ρυθμό εν όψει του δυνατού αγώνα που έχει προγραμματίσει στα Drake Relays την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Θα αγωνιστεί στο Virginia Challenge την Πέμπτη 20 Απριλίου και απέναντί της θα έχει και δυνατές αντιπάλους εκτός των αθλητριών του κολεγιακού πρωταθλήματος. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Μπρουκ Άντερσεν (ατομικό 79.02μ) και η Νορβηγίδα Μπεατρίς Λάνο (ατομικό 72.10μ) θα είναι παρούσες, όπως και οι Τζαμαϊκανές Έρικα Μπέλβιτ (ατομικο 67.66μ) και Ναγιόκα Κλούνις (ατομικό 67.40μ).

Θυμίζουμε πως η Σκαρβέλη θα κυνηγήσει μεγάλες βολές τη φετινή σεζόν προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή έχει μόλις έναν καταγεγραμμένο αγώνα εντός της περιόδου πρόκρισης και χρειάζεται άλλους τέσσερις σε αναγνωρισμένες από την παγκόσμια ομοσπονδία διοργανώσεις προκειμένου να μπει στη μάχη του ράνκινγκ. Παράλληλα θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ που είναι 71.43μ από πέρυσι και θα απειλήσει για ακόμα μία χρονιά το πανελλήνιο ρεκόρ των 72.10μ που ανήκει από το 2008 στη Στέλλα Παπαδοπούλου.

Στο ίδιο κολεγιακό μίτινγκ θα αγωνιστεί και η Βασιλεία Σπύρου για τους Florida Gators στα 1500μ την Παρασκευή 28 Απριλίου αλλά και ο Ελληνοαμερικανός ρίπτης της σφυροβολίας, Ευάγγελος Φραδελάκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος