fbpx

Πρετοιμασία στην Κύπρο για Εμμανουηλίδου-Μιχαηλίδου

Πρετοιμασία στην Κύπρο για Εμμανουηλίδου-Μιχαηλίδου

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου μαζί με την Νικολέττα Μιχαηλίδου θα περάσουν τις επόμενες 10 μέρες στην Κύπρο όπου επέλεξαν να φύγουν για εαρινή προετοιμασία μαζί με την προπονήτριά τους, Κατερίνα Αλεξοπούλου. Το γκρουπ επέλεξε την Κύπρο όπως και πολλοί ακόμα αθλητές της Ελλάδας λόγω του κλίματος, των άρτιων εγκαταστάσεων και της φιλοξενίας. Θα επιστρέψουν από την Κύπρο στα τέλη του Απριλίου και θα κάνουν στη Θεσσαλονίκη και στα Κουφάλια το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας τους πριν από τους πρώτους αγώνες του Μαΐου.

Η νεαρή σπρίντερ που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στον κλειστό στίβο και βελτίωσε 4 φορές το ατομικό της ρεκόρ στα 60μ (από 7.49 στο 7.26) πρετοιμάζεται για μία γεμάτη σεζόν ανοιχτού στίβου, τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ. Πέρα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Έσπο της Φινλανδίας που είναι ο μεγάλος της στόχος, η 20χρονη Εμμανουηλίδου από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης έχει στο μυαλό της και το ευρωπαϊκό ομάδων στο οποίο εκτός απροόπτου θα έχει εξασφαλισμένη παρουσία μέσω της ομάδας 4Χ100μ.

Από την άλλη η 17χρονη Μιχαηλίδου που έκανε δικό της το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού κορασίδων και νεανίδων στο ύψος με 1.84μ έχει στο μυαλό της το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 για το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει το όριο (1.80μ). Στην κατηγορία της (Κ18) έχει επίσης φέτος και τη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου. Η Μιχαηλίδου έχει μπροστά της 3 χρόνια για να κυνηγήσει το μοναδικό πανελλήνιο ρεκόρ ηλικιακών κατηγοριών που της λείπει, το 1.86μ της Παναγιώτας Δόση στον ανοιχτό των νεανίδων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος