fbpx

Σταθερός ο Πολυχρονίου, καλή εμφάνιση η Σπύρου στις ΗΠΑ

Σταθερός ο Πολυχρονίου, καλή εμφάνιση η Σπύρου στις ΗΠΑ

Ελληνικό Πάσχα στα… στάδια έκαναν πολλοί Έλληνες και πολλές Ελληνίδες αθλήτριες πυο σπουδάζουν στις ΗΠΑ και αγωνίστηκαν το Μεγάλο Σάββατο 15/4.

Στο Tom Jones Memorial στη Φλόριντα η Βασιλεία Σπύρου τερμάτισε τα 800μ σε 2:10.78 και κατέκτησε την 43η θέση στο σύνολο. Είναι η 4η καλύτερη επίδοση της καριέρας της στην απόσταση, στην οποία έχει ατομικό ρεκόρ 2:06.79 από πέρυσι. Στο ίδιο μίτινγκ η Σάντυ Παπακώστα έμεινε χαμηλά στο ύψος για το Georgia Tech και με καλύτερο άλμα στα 1.73μ κατέκτησε την 6η θέση.

Στο  Larry Ellis Invitational στο Πρίνστον του Νιου Τζέρσι ο Κώστας Μπουζάκης των Rutgers πρόλαβε να ρίξει μία μόνο βολή στα 48.48μ στη δισκοβολία με μουσκεμένη βαλβίδα πριν σταματήσουν οι διοργανωτές τον αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών. Για την ιστορία έμεινε στην 3η θέση της κατάταξης.

Στα Mt Sac Relays o Νίκος Πολυχρονίου του USC κατέκτησε την 2η θέση στη σφυροβολία και παρέμεινε σταθερός σε βολές κοντά στα 70μ. Έριξε καλύτερη βολή στα 70.02μ και είχε άλλες δύο έγκυρες βολές στα 67.10μ και στα 69.90μ καθώς και τρεις άκυρες προσπάθειες. Δεν αγωνίστηκε τελικά στα 800μ η Έλλη Δεληγιάννη και στα 5000μ η Δάφνη Λαβασά μετά τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις τις προηγούμενες μέρες στα 10.000μ και τα 1500μ αντίστοιχα.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου του Oklahoma αγωνίστηκε στο Sooner Invitational στο Νόρμαν της Οκλαχόμα και με καλύτερο άλμα στα 4.15μ κατέκτησε την 3η θέση. Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να περάσει τον πήχη στα 4.25μ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος