fbpx

Αγωνιστική συνέχεια στις ΗΠΑ για άλλους έξι

Αγωνιστική συνέχεια στις ΗΠΑ για άλλους έξι

Πέρα από τις τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στα Mt Sac Relays αγωνιστική δράση για τα ελληνικά χρώματα θα έχουμε και σε ακόμα τέσσερις κολεγιακούς αγώνες ανά τις ΗΠΑ.

Η Αναστασία Ρέτσα του Harvard που έχει σταθερά ανοδική πορεία φέτος θα αγωνιστεί στο UCONN Northeast Challenge στο Κονέκτικατ την Παρασκευή 14/4 και θα επιδιώξει να βελτιώσει κι άλλο το ατομικό ρεκόρ των 4.20μ που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα στον διεθνή αγώνα Harvard-Yale εναντίον Oxford-Cambridge.

Μετα το μεγάλο ατομικό ρεκόρ των 59.73μ στις 30 Μαρτίου ο Δημήτρης Παυλίδης θα κυνηγήσει για ακόμα μία φορά τα 60μ στη δισκοβολία και αυτή τη φορά θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Το πανεπιστήμιό του διοργανώνει τα Kansas Relays και η δισκοβολία των εφήβων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14/4.

Οι Florida Gators διοργανώνουν άλλο ένα μίτινγκ, το Tom Jones Memorial και από αυτό δε θα μπορούσε να λείπει η Ελληνίδα Gator, Βασιλεία Σπύρου, που θα αγωνιστεί στα 1500μ την Παρασκευή 14/4 και στα 800μ το Σάββατο 15/4. Στο ίδιο μίτινγκ θα έχουμε και δεύτερη ελληνική παρουσία με τη Σάντυ Παπακώστα του Georgia Tech στο ύψος.

Ο Κώστας Μπουζάκης θα κυνηγήσει και αυτός το φετινό και ατομικό του ρεκόρ στη δισκοβολία (56.38μ), στον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 15/4 στο Larry Ellis Invitational που θα διεξαχθεί στο Πρίνστον του Νιου Τζέρσι.

Η άλτρια του επί κοντώ Αριάδνη Αδαμοπούλου του Oklahoma θα αγωνιστεί το Σάββατο 15/4 για τρίτη φορά στη σεζόν του ανοιχτού στο Sooner Invitational που θα γίνει στο Νόρμαν της Οκλαχόμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος