fbpx

Παρατεταμένη σεζόν κλειστού για τη Φέρρα με χρυσό στο παγκόσμιου κλειστού μάστερς

Παρατεταμένη σεζόν κλειστού για τη Φέρρα με χρυσό στο παγκόσμιου κλειστού μάστερς

Η Ανδριάνα Φέρρα αποφάσισε να κάνει άλλη μία κούρσα στον κλειστό στίβο μετά τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Κωνσταντινούπολης και ταξίδεψε στο Τόρουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των μάστερς.

Εκεί η αθλήτρια του Ανδρέα Λιναρδάτου πήρε εύκολα και με μεγάλη διαφορά τη νίκη στα 400μ της κατηγορίας M35, αυτό που κυνηγούσε όμως στην πραγματικότητα ήταν ο χρόνος. Σημείωσε 55.67 και δεν μπόρεσε να βελτιώσει το 55.29 στην Ατακόι Αρένα. Πλέον η, εδώ και 1.5 μήνα, 35χρονη αθλήτρια θα προετοιμαστεί για τον ανοιχτό στίβο σε ένα καλοκαίρι γεμάτο διοργανώσεις. Η Φέρρα είναι μία από τις αθλήτριες παρατεταμένης ταχύτητας που διεκδικούν θέση στην γυναικεία ομάδα 4Χ400μ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στα τέλη του Ιουνίου.

Η ίδια ανέφερε τα εξής για τον αγώνα της: «Λένε πως χαμένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί… Λοιπόν είναι αλήθεια. Τρεις μέρες πριν βρέθηκα στα επείγοντα με σοβαρή λοίμωξη και αφόρητους πόνους έπρεπε να ρισκάρω να έρθω ή όχι με ένα σκασμό αντιβιοτικά… Φυσικά το σώμα μου δεν ήταν αυτό που ήθελα. Κυνήγησα την επίδοση και το μετάλλιο όσο τίποτα, έπρεπε να το πιστέψω όσο τίποτα, έκανα τα τέλεια πέρασματα αλλά δυστυχώς η αδυναμία μου φάνηκε στο τέλος, Μου λύγισε το πόδι μου και έχασα τον ρυθμό μου ώστε να βγάλω ένα φετινό ρεκόρ. Δεν είμαι αχάριστη όμως, ανέβηκα με την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί ακούγοντας τον εθνικό ύμνο μέσα στην Πολωνία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος