fbpx

Αδαμοπούλου, Κουλιτσένκο και Έλληνα στα Texas Relays

Αδαμοπούλου, Κουλιτσένκο και Έλληνα στα Texas Relays

Σε ένα από τα πιο γνωστά κολεγιακά μίτινγκ των ΗΠΑ θα επιλέξουν να κάνουν πρεμιέρα για τον ανοιχτό στίβο πολλοί αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσά τους και μία Ελληνίδα και μία Κύπρια.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στον ανοιχτό μετά το 4.28μ που πέτυχε στον κλειστό στο επί κοντώ. Το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 4.25μ από το 2020 και αυτό θέλει σίγουρα να το βελτιώσει σε μία επίδοση κοντά στο 4.37μ που είναι το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ από τον κλειστό του 2021.

Πρεμιέρα για τον ανοιχτό θα κάνει και η Κύπρια Έλενα Κουλιτσένκο που είχε μία εξαιρετική σεζόν κλειστού φέτος με χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα του NCAA και ατομικό ρεκόρ 1.92μ. Η άλτρια του ύψους πέρα από τις υποχρεώσεις της στον ανοιχτό για το κολεγιακό πρωτάθλημα έχει βάσιμες ελπίδες διάκρισης και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει τον Ιούλιο στο Έσπο της Φινλανδίας.

Μία ακόμα Κύπρια θα αγωνιστεί στα Texas Relays στο Β’ γκρουπ του ακοντισμού. Η Χριστιάνα Έλληνα έχει ανοίξει ήδη τη σεζόν με νίκη στη Φλόριντα με 48.66μ και θα κυνηγήσει στον δυνατό αγώνα το ατομικό πάνω από τα 50μ.

Ακολουθούν οι αναλυτικές λίστες συμμετοχής:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος