fbpx

Καραλής: «Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό» (vid)

Καραλής: «Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό» (vid)

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να πάρει το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη και στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση του.

«Το πήραμε! Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό. Από πέρυσι. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να είμαι σε θέση να είμαι ξανά χαρούμενος. Το αφιερώνω σε μένα», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Είναι μία αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Με τον πατέρα μου και τον Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος. Μπορούσα και το 5,85μ., αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος για το μετάλλιο όμως. Τώρα αρχίζει η σοβαρή προπόνηση γιατί έβαλα παρακαταθήκη για πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μεγάλους αγώνες και να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο Καραλής.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Εμμ. Καραλής: «Αυτό το μετάλλιο είναι αφιερωμένο σε εμένα»”,”description”:”Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMy8wNS8xOC8yNl80MF82NDA0ZGVlMDg5ZDU1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M36S”,”uploadDate”:”2023-03-05T18:28:32.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cqynqm19eqo9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”expires”:”2023-12-30T22:00:00.000Z”,”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος