fbpx

Εξαιρετική επίδοση από τον 22χρονο Ινδό Άλντριν στο μήκος ανοιχτού στίβου (vid)

Εξαιρετική επίδοση από τον 22χρονο Ινδό Άλντριν στο μήκος ανοιχτού στίβου (vid)

Ο γεννημένος το 2001 Τζεσουίν Άλντριν σημείωσε σπουδαία επίδοση στο μήκος σε εθνικούς αγώνες της Ινδίας με άλμα στα 8.42μ (1.8).

Με αυτή την επίδοση είναι Νο1 του κόσμου στον ανοιχτό, Νο5 όλων των εποχών στην Ασία (προηγούνται ένας Σαουδάραβας και τρεις Κινέζοι) και ο καλύτερος Ινδός αθλητής της ιστορίας. Ο 24χρονος Μουράλι Σρισανκάρ ήταν ο προηγούμενος κάτοχος τπυ εθνικού ρεκόρ με 8.36μ (1.5) από το 2022 και από ότι φαίνεται οι δύο αθλητές μπορούν να φτάσουν το αγώνισμα σε νέα ύψη τα επόμενα χρόνια στην πολυπληθή χώρα.

Πέρυσι είχε δείξει ότι έχει δυνατότητες για μεγάλα άλματα όταν είχε κερδίσει ξανά τον Σρισανκάρ εντός Ινδίας με άλμα στα 8.37μ, με άνεμο όμως πάνω από το όριο του 2.0. Είχε ατομικό ρεκόρ 8.26μ, το οποίο είχε σημειώσει δύο φορές την περσινή χρονιά.

Ο Άλντριν φέτος είχε σημειώσει μόλις δύο επιδόσεις στον κλειστό του 2023. Σημείωσε εθνικό ρεκόρ κλειστού με 7.93μ στον προκριματικό του πανασιατικού πρωταθλήματος κλειστού στο Νουρ Σουλτάν και στη συνέχεια το βελτίωσε στον τελικό με 7.97μ για να κατακτήσει τελικά τη 2η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος