fbpx

Ευρωπαϊκό κλειστού 2023: Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη

Ευρωπαϊκό κλειστού 2023: Με το σύμβολο του πένθους η εθνική ομάδα στην Κωνσταντινούπολη

Με το σύμβολο του πένθους θα αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες της εθνικής ομάδας στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Συγκλονισμένα από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται».

Να θυμίσουμε ότι, το ίδιο είχε γίνει και στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στο Βερολίνο, το καλοκαίρι του 2018 μετά την φονικότερη φωτιά στην ιστορία της χώρας στο Μάτι της Αττικής, όπου 102 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Εκεί, οι αθλητές μας αγωνιστήκαν, επίσης, με το σύμβολο του πένθους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος