fbpx

Την επιστροφή στο ποδόσφαιρο σκέφτηκε ο Τζέμιλι

Την επιστροφή στο ποδόσφαιρο σκέφτηκε ο Τζέμιλι

Ο Άνταμ Τζέμιλι αποκάλυψε ότι είχε παρατήσει τον στίβο πέρυσι μετά τα απογοητευτικά του αποτελέσματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Τζέμιλι δεν μπόρεσε να περάσει από τις προκριματικές σειρές στα 200 μέτρα της διοργάνωσης στο Όρεγκον ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικά των Αγώνων Κοινοπολιτείας στο Μπέρμιγχαμ. Ο σπρίντερ ήταν πρωταθλητής Ευρώπης το 2014 και τερμάτισε τέταρτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ενώ ήταν μέλος της ομάδας 4Χ100 που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017.

«Βασικά παράτησα το άθλημα, δεν είχα κάποιο ενδιαφέρον», είπε στον τελικό του World Indoor Tour. «Δεν απολάμβανα το να πηγαίνω για προπόνηση. Τι μισούσα και ήταν εξαιτίας της πίεσης που δεχόμουν, το πνευματικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο».

 Ο Τζέμιλι υπήρξε ποδοσφαιριστής παλαιότερα όντας μέλος της ακαδημίας της Τσέλσι και της Νταγκ & Ρεντ, ομάδα που τότε αγωνιζόταν στη League Two. Ο ίδιος στράφηκε στον στίβο το 2012 ωστόσο σκέφτηκε να γυρίσει στο ποδόσφαιρο. «Επέστρεφα στο ποδόσφαιρο», εξήγησε ο 29χρονος. «Το ποδόσφαιρο ήταν το άθλημα με το οποίο άρχισα οπότε ήταν μία επιλογή για εμένα. Πήγα σε μερικούς συλλόγους και μου είπαν να πάω να προπονηθώ μαζί τους. Ήταν κάποιες ομάδες  που θα πήγαινα, δεν μπορώ να τις αποκαλύψω αλλά η μία ήταν της Championship και η άλλη της League One».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος