fbpx

Ευρωπαϊκό κλειστού 2023: Έφτασε στην Πόλη η Εθνική

Ευρωπαϊκό κλειστού 2023: Έφτασε στην Πόλη η Εθνική

Η 19μελής Εθνική ομάδα στίβου «πέταξε» για Τουρκία για να συμμετάσχει στο 37o ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που θα διεξαχθεί από 2 μέχρι 5 Μαρτίου. Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Πομάσκι θα ταξιδέψουν στην Τουρκία την Τετάρτη 1/3 και θα είναι τα τελευταία μέλη που θα ενσωματωθούν στην αποστολή.

Τα μέλη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα έχουν δύο μέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να κάνουν τις προπονήσεις τους στην Atakoy Arena, ένα στάδιο που για τους περισσότερους είναι παραπάνω από γνώριμο καθώς έχει φιλοξενήσει πολλά βαλκανικά ή και διεθνή πρωταθλήματα. Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι ο μόνος από τους 19 που ήταν παρών και στην επταμελή ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του 2012 που είχε γίνει στο ίδιο στάδιο 11 χρόνια πριν.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το στάδιο δεν έχει ανυψωμένο διάδρομο στα άλματα (ξύλινη βάση) αλλά έχει τσιμεντένια βάση και θα βολεύει τόσο τον Μίλτο Τεντόγλου όσο και την Κατερίνα Στεφανίδη που έχουν δηλώσει ότι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τους ανυψωμένους διαδρόμους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος