fbpx

Ευρωπαϊκό κλειστού: Tα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας (vid)

Ευρωπαϊκό κλειστού: Tα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας (vid)

Λίγο έμεινε για να ξεκινήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει πως δεν θα γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις, λόγω των θλιβερών γεγονότων μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Το Σάββατο (25/2), προχώρησαν σε ακόμη μία ανακοίνωση λέγοντας πως όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα κοπούν για το πρωτάθλημα θα δοθούν στους πληγέντες από το σεισμό, ως ελάχιστη προσφορά.

Η European Athletics θα δωρίσει επίσης 1 ευρώ για κάθε εισιτήριο που θα πωλείται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Κωνσταντινούπολης 2023 από τις 7 Φεβρουαρίου».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στις 6 Φεβρουαρίου 2023, η Τουρκία χτυπήθηκε από έναν καταστροφικό σεισμό. Η διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος σε μια τέτοια εποχή δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Ωστόσο, παρά την τεράστια αυτή τραγωδία, η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή Κωνσταντινούπολη 2023 έχει δείξει τη δέσμευση και την ετοιμότητά της να συνεχίσει τις προετοιμασίες της για τη διοργάνωση κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου.

Οι προετοιμασίες αυτές συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό και συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε με την Τουρκική Αθλητική Ομοσπονδία, την Τοπική Οργανωτική Επιτροπή και τις αρμόδιες αρχές και να παρέχουμε κάθε βοήθεια και υποστήριξη που απαιτείται.

Ο Ευρωπαϊκός Αθλητισμός υποστηρίζει την απόφαση της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής να συνεχίσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση και θα ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς μας για κάθε ενημέρωση που θα λάβει από την τουρκική κυβέρνηση.

Ωστόσο, αυτό το Πρωτάθλημα δεν θα είναι το ίδιο με τα άλλα.

Θρηνούμε όλοι μαζί με τους Τούρκους φίλους μας και θέλουμε να αποτίνουμε φόρο τιμής στις ζωές που χάθηκαν και σε όλους όσους επλήγησαν από τον σεισμό, καθώς και να δείξουμε την εκτίμησή μας στην Τοπική Οργανωτική Επιτροπή.

Ως εκ τούτου, ο Ευρωπαϊκός Αθλητισμός θα επικεντρωθεί στην ασφάλεια των αθλητών μας και στην ίδια τη διοργάνωση, μαζί με την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στο λαό της Τουρκίας».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος