fbpx

Τεντόγλου-Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη, Καραλής-Πόλακ στο Όσιγιεκ

Τεντόγλου-Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη, Καραλής-Πόλακ στο Όσιγιεκ

Τέσσερις αθλητές-ριες στίβου μεταξύ των κορυφαίων θα αγωνιστούν ξανά λίγες μέρες μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με στόχο να βρουν ρυθμό εν όψει του ευρωπαϊκού κλειστού στην Κωνσταντινούπολη αλλά και εν όψει του ανοιχτού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα αγωνιστεί την Τετάρτη 22/2 στις 19:30 (ώρα Ελλάδας) στο μίτινγκ κλειστού του Ζάγκρεμπ «Memorial Josip Gasparac» που ανήκει στην κατηγορία bronze του World Indoor Tour της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Θα είναι ένας από τους τελευταίους του αγώνες πριν το ευρωπαϊκό κλειστού και θέλει να βρει σταθερότητα σε υψηλές επιδόσεις μετά το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στο επί κοντώ με 5.86μ στο ΣΕΦ.

Η Ελένη Πόλακ θα κυνηγήσει στο ίδιο μίτινγκ την σταθερότητα σε άλματα πάνω από το 4.40μ, όσο και το φετινό της ρεκόρ. Θέλει να αφήσει πίσω το στραβοπάτημα του πανελληνίου κλειστού στο οποίο ακυρώθηκε στο αρχικό της ύψος (4.20μ) και να βρει αγωνιστική ψυχολογία ενόψει της Κωνστνατινούπολης, την οποία όλα δείχνουν ότι μπορεί να πάει.

Στο εξαιρετικό μίτινγκ κατηγορίας gold της Μαδρίτης θα αγωνιστούν την ίδια μέρα ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ. Ο Τεντόγλου θα έχει απέναντι του για ακόμα μία φορά καλούς αντιπάλους και θα αγωνιστεί σε sold-out στάδιο στον τελευταίο του προγραμματισμένο αγώνα πριν από το ευρωπαϊκό κλειστού και την δεύτερη διαδοχική υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης κλειστού μετά τα χρυσά σε Γλασκώβη και Τόρουν.

Η Κυριακοπούλου από την άλλη είχε μία ατυχία στην αρχή της σεζόν του κλειστού με μία θλάση και χρειάζεται αγώνες, όχι τόσο για το ευρωπαϊκό κλειστού για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η περίοδος πρόκρισης και στο οποίο θα βρεθεί δύσκολα μέσω ράνκινγκ, αλλά περισσότερο για να έχει αγώνες στην πλάτη της εν όψει του ανοιχτού. Φέτος έχει κάνει δύο αγώνες, έναν στο Μπορντό στον οποίο ακυρώθηκε και έναν στο πανελλήνιο κλειστού όπου πήρε και τη νίκη με 4.40μ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος