fbpx

Τεντόγλου στο ApexSports.gr: «Ήταν πολύ ωραία με τον κόσμο – δεν έχω καταφέρει ποτέ να πηδήξω καλά στο ΣΕΦ»

Τεντόγλου στο ApexSports.gr: «Ήταν πολύ ωραία με τον κόσμο – δεν έχω καταφέρει ποτέ να πηδήξω καλά στο ΣΕΦ»

Παρά τον συντηρητικό αγώνα ο Μίλτος Τεντόγλου ξεσήκωσε τα πλήθη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Πήρε τη νίκη με 8.20μ που σημείωσε στην 3η προσπάθεια από τα 4 άλματα που έκανε συνολικά.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στίβου μίλησε στο ApexSports.gr μετά τον αγώνα του, και ανέφερε τα εξής: «Δεν πήγαινα για κάτι σήμερα, δεν υπήρχε λόγος. Έτσι κι αλλιώς σε αυτό το στάδιο ποτέ δεν έχω καταφέρει να πηδήξω καλά, ακόμα και σε φοβερή κατάταση να είμαι. Πέρυσι έκανα πάλι 8.20μ εδώ και μετά πήδηξα 8.55μ στο παγκόσμιο. Δε με βολεύει η βαλβίδα που είναι 3.5 μέτρα από την αρχή του σκάμματος, έχω συνηθίσει με τις βαλβίδες που έχουν 2 μέτρα απόσταση. Πατάω καλύτερα τη βαλβίδα από εκεί, έχω καλύτερη αίσθηση. Όταν τρέχω δεν βλέπω τη βαλβίδα, βλέπω την άκρη του σκάμματος και μπορώ να κρίνω την απόσταση ανάλογα. Επίσης είναι καλύτερα φέτος με το νέο ελαστικό τάπητα αλλά οι ξύλινοι διάδρομοι δεν με βόλευαν ποτέ, δεν έχει ωραία αντίδραση το πόδι μου. Ευχαριστώ όμως πολύ όλο τον κόσμο που ήρθε να με δει, τουλάχιστον ήταν ωραία η ατμόσφαιρα», ενώ για τη συνέχεια της σεζόν, πρόσθεσε: «Επόμενος αγώνας στη Μαδρίτη, με δυνατούς αντιπάλους. Πάντα μου άρεσε πολύ. Το στάδιο είναι πιο μικρό από εδώ αλλά θα είναι γεμάτο».

Στις δηλώσεις του στον ΣΕΓΑΣ τόνισε τα εξής: «Έπαθα σοκ με το πόσο γεμάτο ήταν το στάδιο. Βασικά έπαθα σοκ από χθες που επίσης είχε κόσμο. Μπήκαμε μέσα και βλέπω το στάδιο… τίγκα, γεμάτο! Πιστεύω άρεσε και στους υπόλοιπους αθλητές και ευχαριστώ τον κόσμο πάρα πολύ που ήρθε σήμερα. Δεν έκανα το καλύτερο μου σήμερα και δεν πήγαινα για το καλύτερο μου σήμερα. Τουλάχιστον ήταν ωραία. Πιστεύω ότι πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος αθλητής που θα φέρνει τον κόσμο στο στάδιο. Κάποιος που είναι πολύ καλός και αγαπητός. Όπως για παράδειγμα ο Μανόλο, εγώ ή η Κατερίνα (Στεφανίδη) και άλλα παιδιά. Πιστεύω γίνεται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος