fbpx

Πανελλήνιο κλειστού 2023: Χωρίς εκπλήξεις το πρωινό πρόγραμμα της 2ης μέρας

Πανελλήνιο κλειστού 2023: Χωρίς εκπλήξεις το πρωινό πρόγραμμα της 2ης μέρας

Οι κορυφαίοι αθλητές που είχαν συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς τελικούς Τόκιο απαλλάχθηκαν από τον προκριματικό από τον ΣΕΓΑΣ οπότε ο Μίλτος Τεντόγλου δεν είχε πρωινό ξύπνημα. Πόλακ και Κυριακοπούλου θα συμμετάσχουν στον απευθείας τελικό του επί κοντώ γυναικών λόγω ολιγάριθμων συμμετοχών.

Εύκολα πέρασαν στον τελικό των 200μ με αρκετά γρήγορες κούρες για πρωί ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (21.44), ο Παναγιώτης Τριβυζάς (21.37) και η Μελίνα Αναστασίου στις γυναίκες (24.06), όπως και το δίδυμο των Κυριακοπούλου και Βασιλείου που θα κονταροχτυπηθούν το απόγευμα στα 800μ. Έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός της Αικατερίνης Κουτλή, κάτοχο των τίτλων τα 800μ και 1500μ ανοιχτού.

Άσχημο πρωινό για τα 60μ εμπόδια γυναικών αφού έμειναν εκτός αγώνων η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Χαβά Ντελίου. Η πρώτη είναι με ίωση και ήρθε με δέκατα για την προθέρμανση, μαζί με την προπονήτριά της όμως, Ιωάννα Σιώμου, αποφάσισαν να μην διακινδυνέψουν. Στα δοκιμαστικά περάσματα πριν την εκκίνηση η Ντελίου χτύπησε άσχημα το γόνατό της και έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου υποβασταζόμενη.

Τα φαβορί για τίτλους όπως η Μαρία Μαγκούλια (σφαιροβολία), Αντώνης Μέρλος (ύψος) και η Βασιλική Χαΐτίδου (μήκος) πέρασαν με άνεση στον τελικό.

Δείτε τι περιμένουμε το απόγευμα στο κλείσιμο της αυλαίας στο ΣΕΦ:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος