fbpx

Κάλεσμα Πομάσκι για διαμαρτυρία στον Άγιο Κοσμά, κλειστό το κεντρικό πάρκινγκ των εγκαταστάσεων

Κάλεσμα Πομάσκι για διαμαρτυρία στον Άγιο Κοσμά, κλειστό το κεντρικό πάρκινγκ των εγκαταστάσεων

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου κάλεσε όλο τον κόσμο του αθλητισμού στον Άγιο Κοσμά για να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο του Άγιο Κοσμά. Ακολουθεί η δήλωσή του: «Δέκα χρόνια υποσχέσεις από τις κυβερνήσεις. Τι έχουμε σήμερα; Η ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ. Από τη μια θέλουν μετάλλια και από την άλλη κλείνουν τα γήπεδα. Και δεν είναι μόνο οι αθλητές, είναι οι χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών που έτρεχαν εκεί μέσα. Τώρα ούτε απ’ έξω δεν θα μπορούν να περάσουν. Αυτός είναι ο αθλητισμός τους. Κλείνουν γήπεδα και ελεύθερους χώρους για τους πολλούς και φτιάχνουν βίλες και καζίνο για τους λίγους. Όλοι σήμερα 17.30 στον Άγιο Κοσμά».

Παράλληλα, όσοι προσπάθησαν να μεταβούν στον Άγιο Κοσμά τη Δευτέρα 13/2 για προπονήσεις στο κλειστό προπονητήριο στίβου δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο κεντρικό πάρκινγκ. Η φύλακας τους ενημέρωσε ότι ο χώρος στάθμευσης θα παραμείνει κλειστός με εντολή εκ των άνωθεν. Να σημειωθεί ότι ο δευτερεύων χώρος στάθμευσης στο νότιο μέρος των εγκαταστάσεων (προς τη θάλασσα) ο οποίος εξυπηρετούσε το στίβο είναι εδώ και μήνες κλειστός λόγω έργων.

Ο στίβος θα είναι σίγουρα ο τελευταίος που θα φύγει από τις εγκαταταστάσεις για να προχωρήσουν τα έργα για το μητροπολιτικό πάρκο του Ελληνικού καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος στην Αθήνα που να μπορεί να αντικαταστήσει το κλειστό του Άγιου Κοσμά. Υπάρχει ακόμα ανάγκη για χώρο στάθμευσης τόσο για τους αθλητές και τους αθλητές και τους προπονητές που ακόμα υπάρχουν στο χώρο, όσο και για τα διασυλλογικά πρωταθλήματα που σε λίγους μήνες θα διεξαχθούν εκεί. Δεν έχει γίνει σαφές αν έχει προβλεφθεί άλλη λύση από την Lamda Development και από μεριάς της δεν υπήρχε καμία ενημέρωση προς τους φορείς που ακόμα κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων για το κλείσιμο του χώρου στάθμευσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος