fbpx

Φετινό ρεκόρ η Αδαμοπούλου, ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ για τη Ρέτσα

Φετινό ρεκόρ η Αδαμοπούλου, ακόμα ένα ατομικό ρεκόρ για τη Ρέτσα

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου αγωνίστηκε στο Tyson Invitational στο Φέιτβιλ του Άρκανσας και πήρε την 4η θέση με φετινό ρεκόρ 4.28μ στο επί κοντώ, αφού είχε 4.23μ από τις 13 Ιανουαρίου. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου δείχνει σε καλή κατάσταση για να κυνηγήσει το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ, το 4.37μ που είχε σημειώσει στον κλειστό το 2021.

H Αναστασία Ρέτσα σημείωσε άλλο ένα ατομικό ρεκόρ και πήρε τη νίκη για λογαριασμό του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ σε αγώνα στη Βοστώνη. Πέρασε με τη 2η προσπάθεια τα 4.17μ και έκανε για δεύτερη φορά φέτος ατομικό ρεκόρ μετά το 4.16μ που είχε κάνει νωρίτερα στη σεζόν του κλειστού. Στη συνέχεια έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στο 4.27μ.

Η αθλήτρια του Συμεών Αναστασιάδη δείχνει ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στις ΗΠΑ και αυτό βγαίνει και στις αθλητικές τις επιδόσεις. Είχε ατομικό 4.14μ από το 2020 και το 2022, από την πρώτη της χρονιά στις ΗΠΑ το βελτίωσε με 4.15μ στον ανοιχτό. Πλέον πρόσθεσε άλλους δύο πόντους στον κλειστό στίβο και βεβαια είναι η κάτοχος του ρεκόρ του πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος