fbpx

Τραυματίας η Σκσισκόφσκα, χάνει το ευρωπαϊκό κλειστού

Τραυματίας η Σκσισκόφσκα, χάνει το ευρωπαϊκό κλειστού

Η Πολωνή Πία Σκσισκόφσκα θα πρέπει να περιμένει έναν ακόμα χρόνο για να κάνει δικό της το εθνικό ρεκόρ στα 60μ εμπόδια, από το οποίο έφτασε 0.01 του δευτερολέπτου μακριά στη φετινή σεζόν με το 7.78 που σημείωσε φέτος.

Η 21χρονη ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στη σεζόν του κλειστού λόγω θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο, ένας τραυματισμός που προέκυψε στον τελευταίο της αγώνα στο Τόρουν, στον τελικό του οποίου επίσης «άγγιξε» το πολυπόθητο ρεκόρ που κρατά 43 χρόνια με 7.79. Όπως φαίνεται το 7.77 της Σοφία Μπιέλζικ από το 1980 θα φτάσει τα 44 έτη καθώς δεν υπάρχει άλλη Πολωνή αθλήτρια που το απειλεί.

H Σκσισκόφκσα θα χάσει την ευκαιρία να κάνει το νταμπλ σε ανοιχτό και κλειστό μετά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ εμπόδια στο Μόναχο. Με βάση τα όσα είχε δείξει στη σεζόν ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό στην Κωνσταντινούπολη, δυστυχώς για την ίδια όμως δεν θα έχει φέτος την ευκαιρία να κατακτήσει και αυτόν τον τίτλο.

Η είδηση αυτή αφήνει μία κενή θέση οπότε ευνοεί στην πράξη τις δύο Ελληνίδες εμποδίστριες, Ελισάβετ Πεσιρίδου και Αναΐς Καραγιάννη, που αυτή τη στιγμή είναι εντός πρόκρισης μέσω ράνκινγκ, στην 23η και 24η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος