fbpx

Εκτός πλάνου και η Σόφια για το βαλκανικό κλειστού λόγω τζούντο στην Asics Arena

Εκτός πλάνου και η Σόφια για το βαλκανικό κλειστού λόγω τζούντο στην Asics Arena

Ο Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ είναι ο μοναδικός παράγοντας που ίσως να μπορούσε να μεσολαβήσει και να δώσει λύση στην έκτακτη ανάγκη για μεταφορά του βαλκανικού πρωταθλήματος Α/Γ κλειστού στίβου ενεργοποιώντας τη βουλγάρικη ομοσπονδία.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως για την ανάληψη της διοργάνωσης από τη χώρα του είναι ότι στην Asics Arena της Σόφια, το μοναδικό κλειστό στάδιο με περιφερειακό στίβο 200μ της Βουλγαρίας, υπάρχει προγραμματισμένη διοργάνωση τζούντο και συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό όπεν μεταξύ 11-12/2. Το συγκεκριμένο άθλημα συνήθως φιλοξενείται στη Sofia Arena, εκεί που έγινε και το περσινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο, όμως το όπεν είναι προγραμματισμένο να γίνει στο στάδιο στίβου. Με τις αποστολές του τζούντο να καταφτάνουν στη Βουλγαρία από Τετάρτη ή Πέμπτη το περιθώριο είναι πάρα πολύ μικρό για οποιαδήποτε αλλαγή.

Επίσης, οι Σέρβοι που ακύρωσαν το βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού Ε/Ν για οικονομικούς λόγους επίσης θα είναι πολύ δύσκολο να πειστούν να αναλάβουν τη διοργάνωση της μεγάλης κατηγορίας στο Βελιγράδι, εκτός και αν βρεθεί έκτακτη χρηματοδότηση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια βιώσιμη λύση στον ορίζοντα και το βαλκανικό παραμένει «στον αέρα».

Ακολουθεί το επίσημο αρχείο για τη διοργάνωση τζούντο στην Asics Arena:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος