fbpx

Πανελλήνιο ρεκόρ 25 ετών κατέρριψε η Ντελίου στα 60μ εμπόδια

Πανελλήνιο ρεκόρ 25 ετών κατέρριψε η Ντελίου στα 60μ εμπόδια

Η Χαβά Ντελίου αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ στην Προύσα της Τουρκίας και τερμάτισε πρώτη στα 60μ εμπόδια νεανίδων σε 8.48. Η αθλήτρια του Σταμάτη Μάγου σημείωσε επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας κι επιβεβαίωσε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η νεαρή από την περσινή σεζόν είχε δείξει πως είναι σε θέση να κυνηγήσει μεγάλες επιδόσεις αφού στις τρεις κούρσες της είχε σημειώσει 8.56, 8.64 και 8.58.

Η Ντελίου είχε φλερτάρει αρκετές φορές με το ρεκόρ φέτος αφού το περασμένο Σάββατο (28/1) είχε τερματίσει σε 8.56 σε αγώνα στη Ρόδο, ενώ νωρίτερα στη σεζόν είχε σημειώσει 8.64, πάλι στη Ρόδο, και 8.60, πάλι στην Προύσα. Η Ντελίου το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ. Το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων ήταν 8.53 και ανήκε στην Αλεξάνδρα Κόμνου από τις 14 Φεβρουαρίου του 1998.

Το ρεκόρ της αθλήτριας θα επικυρωθεί από την αρμόδια επιτροπή του ΣΕΓΑΣ μετά την εξέταση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Ένας ακόμα ανερχόμενος αθλητής, ο Πέτρος Παπαϊωάννου που προπονείται με το Σταύρο Καρρέ, κατέλαβε την 5η θέση στα 800μ στο μίτινγκ της Βουδαπέστης με 1:52.99 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος