fbpx

Στην 6η θέση ο Καραλής στο μίτινγκ του Λοτζ της Πολωνίας

Στην 6η θέση ο Καραλής στο μίτινγκ του Λοτζ της Πολωνίας

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε σήμερα τον 3ο του αγώνα στη σεζόν, στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία και κατέλαβε την 6η θέση στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,51 μ., ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Ο άλτης του Χάρη Καραλή ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,36 μ. με επιτυχημένη προσπάθεια και μετά το 5,51 μ. δοκίμασε στο 5,61 μέτρα. Ο 24χρονος έχει περάσει φέτος τα 5,83 μ. στο ντεμπούτο του στη σεζόν, επίδοση που θα διεκδικήσει να βελτιώσει στους αγώνες που ακολουθούν. Η επόμενη εμφάνιση του Καραλή θα γίνει την Τετάρτη (08/02) στο μίτινγκ του Τορούν σε έναν ακόμη δυνατό αγώνα.

Ο Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) ήταν νικητής στο επί κοντώ με 5,77 μ. και χαμένες στη συνέχεια προσπάθειες στα 5,92 μέτρα. Ο Σαμ Κέντρικς (ΗΠΑ) ακολούθησε με 5,70 μ., όσο έκανε και ο Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία), που ήταν τρίτος.

Στο μίτινγκ του Λοτζ άνοιξε τη χρονιά η Αναΐς Καραγιάννη με 8.34 στα 60 μ. εμπ. επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, καθώς είναι στην στην 23η θέση στο σύνολο των 32 αθλητών που δικαιούνται να συμμετάσχουν.

Η Ελευθερία Χριστογεώργου συνεχίζει τους αγώνες της στο εξωτερικό, με στόχο μέσα από αυτούς να βρει το ρυθμό της και άλματα ανάλογα των δυνατοτήτων της. Η αθλήτρια αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ ύψους στο Χούστοπέτσε, όπου ξεπέρασε το 1,80 μ. και ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια νωρίτερα ξεπέρασε το 1,70 μ. κι 1,75 μ., ενώ είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στο 1,84 μέτρα. Ο επόμενος αγώνας της Χριστογεώργου θα γίνει στο μίτινγκ του Τρίνετσκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος