fbpx

Προπονητικό τεστ για Ντρισμπιώτη στα 10.000μ βάδην την Πέμπτη (2/2)

Προπονητικό τεστ για Ντρισμπιώτη στα 10.000μ βάδην την Πέμπτη  (2/2)

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ολοκληρώνει το καμπ στο υψόμετρο της Καμπέρα με έναν προπονητικό αγώνα στα 10.000 μ. βάδην εντός σταδίου, την Πέμπτη (2/2). Ο αγώνας Supernova 2 είναι αναγνωρισμένος και από την παγκόσμια ομοσπονδία και ανήκει στην κατηγορία silver του τουρ αγώνων βάδην. Για την Ντρισμπιώτη είναι μέρος της προετοιμασίας ττης για το πρώτο 20άρι της χρονιάς στη Μελβούρνη στις 12 Φεβρουαρίου. Εκεί η αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει τα αποτελέσματα της προετοιμασίας που έκανε το προηγούμενο διάστημα και να κυνηγήσει από νωρίς μία καλή παρουσία, ενόψει των σημαντικών διοργανώσεων του καλοκαιριού.

Η Ντρισμπιώτη βρίσκεται από τέλη Δεκεμβρίου σε προπονητικό καμπ, όπου πραγματοποιεί κοινές προπονήσεις με κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος υπό την επίβλεψη του Αυστραλού επικεφαλής προπονητή βάδην, Μπρεντ Βάλανς. Στο γκρουπ συμμετέχουν πολύ δυνατές βαδίστριες όπως η Τζεμάιμα Μόνταγκ (Αυστραλία) η Ρεμπέκα Χέντερσον (Αυστραλία), η Σάντρα Λορεάνα Αρένας (Κολομβία) και η Ρακέλ Γκονθάλεθ (Ισπανία).

Στις αρχές Ιανουαρίου αγωνίστηκαν όλες σε αγώνα 10.000μ βάδην στην Καμπέρα στον οποίο η Ελληνίδα τερμάτισε δεύτερη σε νέο ατομικό ρεκόρ 43:51.98 και ανέβηκε στη 2η θέση όλων των εποχών πίσω από το 42:55.85 της Δέσποινας Ζαπουνίδου από το 2016. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε 20χλμ και 35χλμ βάδην έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο πρόκρισης. Η επιστροφή της Ντρισμπιώτη στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Το στάδιο της Καμπέρα που θα φιλοξενήσει τον αγώνα

Ακολουθούν οι αναλυτικές λίστες με τις συμμετοχές:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος