fbpx

Με στόχο το μαραθώνιο του Λονδίνου στην τελευταία του χρονιά ο Μο Φάρα

Με στόχο το μαραθώνιο του Λονδίνου στην τελευταία του χρονιά ο Μο Φάρα

Ο Μο Φάρα παραδέχεται ότι το τέλος της καριέρας του είναι κοντά καθώς αποκαλύπτει τα σχέδιά του για μία τελευταία προσπάθεια στο φετινό μαραθώνιο του Λονδίνου.

 Κάτοχος τεσσάρων χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων, ο Φάρα θα είναι 40 ετών όταν θα βρεθεί στην εκκίνηση του αγώνα στις 23 Απριλίου και στην συνέχεια θα στραφεί στην προπονητική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός είχε αποσυρθεί από τον περυσινό αγώνα τον Οκτώβριο εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γοφό.

 «Ήταν μία υπέροχη καριέρα και η συμμετοχή στο μαραθώνιο του Λονδίνου είναι κάτι πολύ σημαντικό», είπε. «Ήμουν απογοητευμένος που δεν αγωνίστηκα πέρυσι και θέλω να έχω άλλη μία ευκαιρία. Δεν είμαι νέος πλέον, δεν μπορώ να έχω την κατάλληλη κατάσταση και θα ήθελα να καταφέρω να τερματίσω καθώς πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου».

 Ο ίδιος, με πολλά προβλήματα τραυματισμού τα τελευταία 3 χρόνια αρνήθηκε να ξεγράψει την περίπτωση ενός κύκνειου άσματος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη τον Αύγουστο. «Δεν πρόκειται να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού την επόμενη χρονιά και νομίζω ότι το 2023 θα είναι η τελευταία μου σεζόν. Αν με επιλέξει η χώρα μου δεν θα αρνηθώ την πρόταση. Βλέπω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και ετοιμάζομαι για το μαραθώνιο του Λονδίνου που είναι ένα μεγάλο γεγονός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος