fbpx

Θεσαλονίκη: Επιστροφή Δουβαλίδη, γρήγορος ο Χρυσάφης

Θεσαλονίκη: Επιστροφή Δουβαλίδη, γρήγορος ο Χρυσάφης

Ο Δραμινός πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων τερμάτισε την πρώτη του φετινή κούρσα 60μ με εμπόδια στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης σε χρόνο 7.90. Δεν είναι ένας χρόνος αντιπροσωπευτικός των ικανοτήτων του, αλλά φέτος έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στην προετοιμασία του στη Δράμα. Ο Κώστας Δουβαλίδης και ο προπονητής του Μπάμπης Σδρόλας θα επιδιώξουν συμμετοχή στο ευρωπαϊκό κλειστού μέσω ορίου (7.64) και θα προσπαθήσουν να το κάνουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 18-19 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Καμαρινός τερμάτισε δεύτερο σε 7.99 και για ακόμα μία φορά φέτος σημείωσε ατομικό ρεκόρ. Είναι ο πρώτος του χρόνος κάτω από τα 8 δευτερόλεπτα όμως αφού ο αθλητής του Χάρη Βαρυτιμίδη είχε ατομικό ρεκόρ 8.02 από τον ημιτελικό του μεσογειακού πρωταθλήματος κλειστού Κ23 που έγινε στη Βαλένθια την περασμένη εβδομάδα. Τρίτος τερμάτισε ο Μιχάλης Κιάφας με 8.28.

Γρήγορη κούρσα έκανε ξανά ο Δημήτρης Χρυσάφης στα 60μ με 6.75 και μέχρι στιγμής είναι ο πιο γρήγορος σπρίντερ στην Ελλάδα και στο μυαλό του είναι το 6.63 που θα τον στείλει Κωνσταντινούπολη. Μάχη έγιν για τη 2η θέση με τον Ορέστη Χαϊδά (6.86) και τον Βασίλη Παπαμαργαρίτη (6.88) που δείχνουν σε καλή κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της κατηγορίας Κ23 στον ανοιχτό. Στις γυναίκες η Δήμητρα Τσουκαλά τερμάτισε πρώτη σε 7.60 και ακολούθησαν οι Ντούγκου (7.72) και Κολομεΐτεβα (7.85).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος