fbpx

Πολύ καλή αρχή ο Μουζενίδης στη Γερμανία

Πολύ καλή αρχή ο Μουζενίδης στη Γερμανία

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα του Οδυσσέα Μουζενίδη στη χειμερινή σεζόν. Ο έμπειρος αθλητής συμμετείχε σε αγώνες στην πόλη Νορντχάουζεν και κατέλαβε την τέταρτη θέση με βολή στα 19.41μ. Ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 18.34μ, 19.04μ και 19.33μ και έδειξε σε θέση να απειλήσει φέτος το ατομικό του που είναι 19.74μ από το 2022.

Στο μίτινγκ της Ναντ στη Γαλλία αγωνίστηκε η υψίστρια Ελευθερία Χριστογεώργου. Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού κατέλαβε την έκτη θέση με 1.75μ, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 1.80μ και να ισοφαρίσει το φετινό της ρεκόρ. Η αθλήτρια έχει μπροστά της τη συμμετοχή στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ (2/2) και την ευκαιρία να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Ιρίνα Χερασένκο με 1.93μ.

Δύο κούρσες πραγματοποίησε η Ελισάβετ Πεσιρίδου στο μίτινγκ της Βαρκελώνης. Η πρωταθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου τερμάτισε σε 8.27 στον προκριματικό των 60μ με εμπόδια, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα συμμετείχε και στον τελικό όπου πέτυχε 8.37 και κατέλαβε την έβδομη θέση.

Στο ύψος μετείχαν η Δέσποινα Μαλταμπέ και η Παναγιώτα Δόση, ωστόσο δεν ανέβηκαν όσο ψηλά θα ήθελαν. Αμφότερες ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην έκτη θέση με 1.75μ έχοντας στη συνέχεια αποτυχημένα άλματα στα 1.79μ. Οι δύο αθλήτριες θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στη χειμερινή περίοδο με στόχο να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.

Ο Χρήστος Κοτίτσας ξεκίνησε τη χρονιά στη Βαρκελώνη διανύοντας τα 800μ σε 1:51.12, επίδοση που του έδωσε την όγδοη θέση. Η κούρσα ήταν αρκετά γρήγορη με τους πέντε πρώτους δρομείς να τερματίζουν κάτω από 1:50.00. Ο δρομέας της Πίτσας Παρχαρίδου στον επόμενο αγώνα του, το Σάββατο 4/2 στη Γάνδη, θα επιδιώξει να προσεγγίσει έναν καλύτερο χρόνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος