fbpx

Μαρινάκου: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το ρεκόρ, έβγαλα την προετοιμασία με πρόβλημα στο πόδι»

Μαρινάκου: «Είμαι πολύ χαρούμενη  για το ρεκόρ, έβγαλα την προετοιμασία με πρόβλημα στο πόδι»

Η Αναστασία Μαρινάκου είναι μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν το Σάββατο 28/1 με την επίδοση που σημείωσε σε αγώνα στο Μάντσεστερ. Έτρεξε τα 3000μ σε 9:07.49 και βελτίωσε περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα τον χρόνο της στην απόσταση, σε κλειστό και ανοιχτό, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Η αθλήτρια τοου Σταύρου Καρρέ μετά την κούρσα μίλησε στον Έλληνα δημοσιογράφο Ανδρέα Σχοιναράκη και τόνισε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με το ατομικό ρεκόρ κλειστού και ανοιχτού που σημείωσα σήμερα. Έχω κάνει πολύ καλή προετοιμασία παρότι εδώ και τρεις μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο πόδι μου. Έχω το νεύρωμα Μόρτον. Ουσιαστικά έβγαλα την προετοιμασία μου με αντιφλεγμονώδη και κάποιες ενέσεις για να αντέξω τον πόνο. Μάλλον θα πάει για χειρουργείο μετά τον κλειστό. Υπήρχαν δυσκολίες στον αγώνα λόγω του ποδιού αλλά δεν το έβαλα κάτω, είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό μου βγήκε. Συνήθως δεν είμαι στην καλύτερή μου φόρμα στον πρώτο αγώνα, ωστόσο σήμερα έκανα ένα πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να καταφέρω να πάω στο ευρωπαϊκό κλειστού».

Για το πρόγραμμά της στο υπόλοιπο της σεζόν του κλειστού, πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα στόχος είναι το βαλκανικό και το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Θέλω μία πολύ καλή επίδοση και μία καλή θέση στο βαλκανικό γιατί είναι ψηλά η διοργάνωση στο ράνκινγκ. Έχω κλείσει έναν ακόμα αγώνα μετά από εδώ, στα 1500μ, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα κατέβω. Συνεχίζω να κυνηγάω όμως τα 3000μ για το ευρωπαϊκό αλλά και γιατί θα με βοηθήσει πάρα πολύ για τον ανοιχτό, για τα 5000μ. Τρέχω και τα 1500μ αλλά προπονητικά για να με βοηθήσουν στα 3000μ και τα 5000μ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος