fbpx

Θεσσαλονίκη: Συμμετοχές και πρόγραμμα της 2ης ημερίδας κλειστού

Θεσσαλονίκη: Συμμετοχές και πρόγραμμα της 2ης ημερίδας κλειστού

Δυνατές συμμετοχές θα έχει και πάλι η ημερίδα της Θεσσαλονίκης στο κλειστό των Αμπελοκήπων. Στα 60μ σπριντ ξεχωρίζουν τα ονόματα του Δημήτρη Χρυσάφη και της Δήμητρας Τσουκαλά, ενώ στα εμπόδια δεσπόζει το όνομα του Κώστα Δουβαλίδη που θα κάνει την αγωνιστική επιστροφή του.

Ως προς το συναγωνισμό τα άλματα σίγουρα είναι αυτά που θα προσφέρουν θέαμα. Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου θα ανανεώσει το ραντεβού της με τον πήχη του επί κοντώ και ελπίζει να απειλήσει πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων της Στεφανίδη. Ενδιαφέρον θα έχουν και οι εμφανίσεις των Κοτσαχείλη και Παναγιώτου από το γκρουπ του Νίκου Βαρσάμη. Ο Γιάννης Ρίζος του ίδιου γκρουπ ψάχνει αγωνιστικό ρυθμό και θα έχει τον πρώτο λόγο στους άνδρες. Στο ύψος γυναικών η Παναγιώτα Δόση θα πάρει θέση απέναντι στην νεάνιδα Νικολέττα Μιχαηλίδου με στόχο να ανέβουν και οι δύο ακόμα ψηλότερα. Η Μιχαηλίδου από την άλλη έχει στο μυαλό της να ξεπεράσει το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων της αντιπάλου της μετά την ισοφάρισή του στην προηγούμενη ημερίδα (1.83μ). Στους άνδρες ο Αντώνης Μέρλος θα καταγράψει απουσία καθώς βρίσκεται στην Τσεχία για αγώνες.

Στο μήκος η Μαρία Στεφανοπούλου και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου θα αντιμετωπίσουν την Αναστασία Ντραγκομίροβα, η οποία θα συμμετάσχει και στα 60μ εμπόδια και στη σφαιροβολία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το έπταθλο.

Ακολουθεί η προκήρυξη με το πρόγραμμα των αγώνων και οι λίστες συμμετοχών:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος