fbpx

Μάντσεστερ: Βασιλείου εναντίον Χόντγκινσον, Λατιφλάρι για ατομικό

Μάντσεστερ: Βασιλείου εναντίον Χόντγκινσον, Λατιφλάρι για ατομικό

Στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Μάντσεστερ, το οποίο ανήκει στην κατηγορία του World Indoor Tour, θα αγωνιστούν αύριο Σάββατο 28/01 η Ειρήνη Βασιλείου, ο Τάσος Λατιφλάρι και η Αναστασία Μαρινάκου.

Η Ειρήνη Βασιλείου θα αγωνιστεί στα 600μ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα 400μ και θα έρθει αντιμέτωπη με την Κίλι Χόντγκινσον. Η αργυρή Ολυμπιονίκης των 800μ θα κυνηγήσει το βρετανικό ρεκόρ της απόστασης, το 1:25.87 της Τζένι Μίντοουζ από το 2007. Η Βασιλείου δεν έχει καταγεγραμμένη επίδοση στην απόσταση.

Ο Τάσος Λατιφλάρι από την άλλη θα κάνει το δεύτερο αγώνα του στη σφαιροβολία. Με το 19.12μ που σημείωσε στο Λουξεμβούργο δείχνει ότι μπορεί να απειλήσει το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό, το 19.20μ από το 2020. Να σημιωθεί ότι ο αγώνας θα είναι μεικτός και συμμετέχουν 4 γυναίκες και 4 άνδρες.

Στην ίδια διοργάνωση θα βρεθεί και η Αναστασία Μαρινάκου η οποία θα αγωνιστεί στα 3000μ και θα τεστάρει τον εαυτό της ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται. Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος