fbpx

Πρεμιέρα για Καραλή στην Καρλσρούη

Πρεμιέρα για Καραλή στην Καρλσρούη

Ο Έλληνας άλτης θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο «χρυσό» μίτινγκ του World Indoor Tour στην Καρλσρούη της Γερμανίας. Ο 4ος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που πλέον προπονείται με τον πατέρα του, Χάρη Καραλή, θα πιάσει τα αγωνιστικά του κοντάρια μετά την περίοδο χειμερινής προετοιμασίας στη Σπάλα της Πολωνίας. Στον ίδιο αγώνα έχουν επιλέξει να πηδήξουν μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μπράζ, ο Γάλλος Βαλεντίν Λαβιλενί, ο Αμερικανός Κέισι Λάιτφουτ, ο Γερμανός Μπο Κάντα Λίτα Μπάερε και ο Ολλανδός Μένο Φλουν. Και οι δέκα άλτες έχουν ατομικό ρεκόρ πάνω από 5.80μ και στον κλειστό και στον ανοιχτό στίβο.

Στα υπόλοιπα αγωνίσματα ξεχωρίζουν αρκετά ονόματα. Μάχη θα έχουμε στα 400μ με Μπονεβάτσια (Ολλανδία) και Ουσίγιος (Ισπανία), ενώ το δίδυμο Λέμι (Αιθιοπία) και Μετσάλ (Ισπανία) αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα 1500μ. Τα σπριντ είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα με κορυφαία ονόματα όπως οι: Άσερ Σμιθ (Βρετανία), Νέιτα (Βρετανία), Καμπουντζί (Ελβετία), Σβόμποντα (Πολωνία) και Τα Λου (Ακτή Ελεφαντοστού). Έκπληξη η παρουσία της Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) στη λίστα των 60μ αντί για το μήκος. Ο πάντα δυνατός στον κλειστό, Μαρτινό-Λαγκάρντ (Γαλλία) θέλει να πάρει τη ρεβάνς από τον Μαρτίνεθ (Ισπανία) για την ήττα του στον ευρωπαϊκό τελικό στο Βερολίνο, ενώ με αξιώσεις θα μπουν στην κούρσα και οι Μανγκά (Γαλλία), Μάλετ (ΗΠΑ) και Γιόπις (Ισπανία).

Η Ρίκι (Βρετανία) είναι το μεγάλο όνομα στα 800μ και αντίστοιχα οι Χαϊλού (Αιθιοπία) και Γκέκα (Αλβανία) στα 3000μ. Ελλείψει της Μιχάμπο η Βουλέτα (Σερβία) δεν θα έχει θέμα να πηδήξει πιο μακριά στο μήκος, ενώ στο τριπλούν θα γίνει ωραία μάχη με τις Μπεκ-Ρόμαντσουκ (Ουκρανία), Ποβέα (Κούβα) αλλά και την αθλήτρια που προπονείται με το γκρουπ του Γιώργου Πομάσκι, Τόρι Φράνκλιν (ΗΠΑ).

Τρομερός αγώνας σαν τελικός παγκόσμιου πρωταθλήματος θα γίνει στη σφαιροβολία γυναικών όπου συμμετέχουν όλες οι αθλήτριες του τοπ6 της παγκόσμιας κατάταξης. Ξεχωρίζει η παγκόσμια πρωταθλήτρια ανοιχτού, Έϊλι (ΗΠΑ), η παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού, Ντογκμό (Πορτογαλία) και η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σίλντερ (Ολλανδία).

Ακολουθούν οι λίστες συμμετοχής:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος