fbpx

Άγιος Κοσμάς: Φεύγουν οι αθλητές από τους ξενώνες – Χωρίς ενημέρωση για μετεγκατάσταση

Άγιος Κοσμάς: Φεύγουν οι αθλητές από τους ξενώνες – Χωρίς ενημέρωση για μετεγκατάσταση

Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων πολλών διαφορετικών αθλημάτων που μένουν στους ξενώνες του Άγιου Κοσμά έχουν λάβει προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή (3/2) για να αδειάσουν τα διαμερίσματά τους προκειμένου να παραδοθεί ο χώρος στην LAMDA Development για την κατασκευή του νέου μητροπολιτικού πάρκου στο Ελληνικό.

Αν και όλοι είχαν γνώση για την επικείμενη μετεγκατάσταση μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου δεν υπήρξε καμία τυπική ενημέρωση για τις λεπτομέρειες και για το χρονικό περιθώριο της μετεγκατάστασης μέχρι τα μέσα αυτής της εβομάδας. Απαντήθηκε πλέον το πότε θα φύγουν, δεν έχει απαντηθεί ακόμα το που θα πάνε και το πώς θα γίνει η μετεγκατάσταση. Να σημειωθεί ότι πολλοί αθλητές έχουν εδώ και μήνες κανονισμένες προετοιμασίες και αγώνες και το χρονικό περιθώριο της μία εβδομάδας για να κανονίσουν την μεταφορά των προσωπικών τους αντικειμένων είναι ασφυκτικό.

Μέχρι να κατασκευαστούν οι νέοι ξενώνες στο Ελληνικό έχει γίνει λόγος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για μετεγκατάσταση των αθλητών στους ξενώνες του ΟΑΚΑ και σε περίπτωση ανάγκης η ανάδοχος εταιρεία για το πάρκο του Ελληνικού έχει εκφράσει την πρόθεση της να μισθώσει και ξενοδοχείο. Μέχρι στιγμής όμως τίποτα από όλα αυτά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα και οι αθλητές «είναι στον αέρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος