fbpx

Ντρισμπιώτη: «Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς τους αθλητές τα βραβεία από την ΕΟΕ» (vid)

Ντρισμπιώτη: «Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς τους αθλητές τα βραβεία από την ΕΟΕ» (vid)

Το μήνυμα της, για την βράβευση της από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, έστειλε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου προετοιμάζεται για τους αγώνες της απαιτητικής σεζόν που ξεκίνησε.

Η Ντρισμπιώτη είπε τα εξής, για την βράβευση της ΕΟΕ: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που έχει πάρει την πρωτοβουλία να μπορεί να ανταμείβει τους αθλητές που κάνουν μια τόση μεγάλη προσπάθεια φέτος το καλοκαίρι και να μας ανταμείβει με αυτό το βραβείο. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο για εμάς τους αθλητές και εύχομαι η αίθουσα αυτή την επόμενη χρονιά να είναι κατάμεστη».

Να θυμίσουμε ότι, η Ντρισμπιώτη πριν κάποιες μέρες, συμμετείχε στον αγώνα Supernova #1 που είναι κατηγορίας Β (Silver) και ανήκει στη σειρά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας World Athletics Race Walking Tour.

Εκεί, η «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης, διένυσε την απόσταση των 10.000μ, για να τερματίσει δεύτερη με χρόνο 43:51.98. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι νέο ατομικό ρεκόρ για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφού το προηγούμενο ρεκόρ της ήταν 44:28.87 από τη Θεσσαλονίκη το 2020. Η επίδοση αυτή είναι επίσης η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος