fbpx

Αναχώρησαν για το Ολυμπιακό κέντρο προετοιμασίας στη Σπάλα Τεντόγλου-Πομάσκι

Αναχώρησαν για το Ολυμπιακό κέντρο προετοιμασίας στη Σπάλα Τεντόγλου-Πομάσκι

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναχώρησε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι, για προετοιμασία στη Σπάλα της Πολωνίας. Στο μικρό χωριό που βρίσκεται 60χλμ έξω από το Λοτζ υπάρχει σύγχρονο Ολυμπιακό κέντρο προτοιμασίας με ξενώνες για πολλά διαφορετικά αθλήματα. Στο ίδιο κέντρο βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό ο άλτης του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής με τον πατέρα του Χάρη Καραλή, και οι δύο αθλητές θα συνυπάρξουν στο κλειστό προπονητήριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το κλειστό προπονητήριο στίβου στη Σπάλα

Ο Τεντόγλου θα ταξιδέψει απευθείας από την Πολωνία για το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας στο οποίο έχει προγραμματίσει να κάνει στις 2 Φεβρουαρίου το ντεμπούτο του για τον κλειστό στον αγώνα Gothenburg Games που ανήκει στην κατηγορία Challenger της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Πολωνία για προπονήσεις μέχρι και το ORLEN Copernicus Cup πρώτο του αγώνα «χρυσής» κατηγορίας του World Indoor Tour στο Τόρουν στις 8 Φεβρουαρίου. Στο ίδιο στάδιο είχε κατακτήσει το 2021 τον δεύτερο του ευρωπαϊκό τίτλο κλειστού.

Θυμίζουμε ότι στις 14 του ίδιου μήνα ο Τεντόγλου θα συμμετάσχει σε άλλο ένα κορυφαίο μίτινγκ στο Λιεβάν της Γαλλίας στο οποίο θα αγωνιστεί και η Κατερίνα Στεφανίδη. Oι δύο τελευταίοι σταθμοί πριν από το ευρωπαϊκό κλειστού της Κωνσταντινούπολης στις αρχές Μαρτίου θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στις 18-19 Φεβρουαρίου και το μίτινγκ της Μαδρίτης στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος