fbpx

Τριανταφύλλου στο ApexSports.gr: «Δεν περίμενα το ρεκόρ»

Τριανταφύλλου στο ApexSports.gr: «Δεν περίμενα το ρεκόρ»

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου (ΓΣ Σέρρες ’93) σημείωσε μεγάλο ατομικό ρεκόρ στο φεστιβάλ κάθετων αλμάτων στη Θεσσαλονίκη ξεπερνώντας με τη 2η προσπάθεια το 4.30μ, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης κορασίδων (U18) στο επί κοντώ ανήκει εδώ και λίγες μέρες (από 1/1/2023) στην κατηγορία νεανίδων (U20) και έδειξε από νωρίς ότι μπορεί να διεκδικήσει πολύ καλά αποτελέσματα. Ο μεγάλος στόχος της φετινής χρονιάς δεν είναι άλλος από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U20 το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7-10 Αυγούστου στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ. Στο ίδιο στάδιο όπου πέρυσι πανηγύρισε τον ευρωπαϊκό τίτλο στη μικρότερη κατηγορία.

Η Τριανταφύλλου μετά τον αγώνα της στη Θεσσαλονίκη και το μεγάλο ατομικό ρεκόρ δήλωσε στο Apex Sports τα εξής: «Είναι ο πρώτος μου αγώνας για την φετινή σεζόν και όπως φαίνεται στα αποτελέσματα πήγε αρκετά καλά, Είμαι ικανοποιημένη και χαρούμενη, έκανα και ατομικό στο κλειστό που είχα να αγωνιστώ δύο χρόνια. Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Προσπαθώ να βελτιωθώ τεχνικά στις προπονήσεις. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κ. Σάββα Κεφαλίδη και την οικογένεια μου, χάρη σε εκείνους τα κατάφερα. Πρώτα ο θεός να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε».

Ο προπονητής της Σάββας Κεφαλίδης, «εργάτης» του στίβου και συγκεκριμένα του άλματος επί κοντώ στις Σέρρες, τόνισε από την πλευρά του τα εξής: «Κάναμε μια καλή προπόνηση μέσα στο χειμώνα και ετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι. Η Ηλιάνα ειναι ήδη πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία U18 και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε το καλοκαίρι στο Πανευρωπαϊκό U20 να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική, Θεού θέλοντος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος