fbpx

Εξαιρετική Τριανταφύλλου με μεγάλο ατομικό ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

Εξαιρετική Τριανταφύλλου με μεγάλο ατομικό ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου αγωνίστηκε πριν από λίγο στο επι κοντώ γυναικών του φεστιβάλ κάθετων αλμάτων της Θεσσαλονίκης και πήρε τη νίκη με άλμα στα 4.30μ. Η Σερραία αθλήτρια του Σάββα Κεφαλίδη είχε μέχρι σήμερα ατομικό ρεκόρ 4.15μ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών του 2022 στο Καυταντζόγλειο. Μάλιστα βελτίωσε δύο φορές το ρεκόρ της, αφού νωρίτερα είχε πετύχει 4.20μ, ενώ μετά την δεύτερη επιτυχημένη στα 4.30μ επέλεξε να ολοκληρώσει τον αγώνα της. Με τα 15 εκατοστά ατομικό ρεκόρ που σημείωσε πέρασε στην 10η θέση της λίστας με τις καλύτερες γυναίκες όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Η Τριανταφύλλου είναι η κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου στις κορασίδες τον οποίο κέρδισε πέρυσι το καλοκαίρι στην Ιερουσαλήμ. Φέτος που έχει πλέον αλλάξει κατηγορία ο μεγάλος της στόχος είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων (U20) το οποίο θα γίνει στην ίδια πόλη.

Η 17χρονη Εβίνα Παναγιώτου (Ερμής Κωνσταντινούπολης) ήταν δεύτερη στη Θεσσαλονίκη με 3.80μ κι έδειξε πως και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία της. Η 16χρονη Γεωργία Τρανού (Πυγμή Ευόσμου) είναι ανερχόμενη αθλήτρια στο αγώνισμα κάτι που έδειξε και το σημερινό της 3.70μ.

Η Παναγιώτα Δόση ξεκίνησε τους αγώνες στη σεζόν με άλμα στα 1.79μ κι έδειξε πως είναι σε θέση να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η κορασίδα Δέσποινα – Δανάη Ελλληνούδη (ΟΦΚΑ Σέρρες) που ήταν δεύτερη στο ύψος με 1.76μ. Η Νικολέτα Μιχαηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν τρίτη με 1.69μ.

Στο επί κοντώ των Ανδρών ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης) ήταν νικητής με άλμα στα 5.20μ και ακολούθησαν ο Γιώργος Παπαναστασίου (ΑΣ Ολυμπιακή Δομή) με 5.10μ και Δημήτρης Τσιμπούλης (ΑΟ Φιλοθέης) με 4.75μ. Στο ύψος ο Γιώργος Φράγγογλου (ΟΦΚΑ Σέρρες) ήταν πρώτος με 2.12μ και ακολούθησε ο 18χρονος Ανδρέας Μίτα (ΑΣ Πρέβεζας) με 2.09μ και ο 17χρονος Πασχάλης Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) με 2.00μ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος