fbpx

Ντεμπούτο στο 2023 με ατομικό ρεκόρ για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Ντεμπούτο στο 2023 με ατομικό ρεκόρ για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέλαβε την 2η θέση με 43.51.98, σε αγώνα των 10.000μ. βάδην, ξεκινώντας τη νέα χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο, μιας και η εν λόγω επίδοση αποτελεί ατομικό ρεκόρ για την ίδια.

Η Ελληνίδα αθλήτρια βρίσκεται εδώ και περίπου δέκα ημέρες στην Καμπέρα, όπου και συμμετέχει σε προπονητικό καμπ με τη συμμετοχή περίπου 25 αθλητριών του βάδην από όλο τον κόσμο, και σήμερα είχε την ευκαιρία να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητάς της.

Η Ντρισμπιώτη, μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ αθλητών και αθλητριών, θα αναχωρήσει την Κυριακή (8/1) για το υψόμετρο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του βάδην θα παραμένει στην Αυστραλία μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου κι έπειτα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Βασικός στόχος της Ντρισμπιώτη για το 2023 είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης , διοργάνωση για την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής.

Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Τζέμιμα Μόνταγκ (Αυστραλία) με 43.35.74. Ο αγώνας ανήκει στην κατηγορία Silver του World Race Waking Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος