fbpx

Ζήκος: Προετοιμασία με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό κλειστού στην Κωνσταντινούπολη

Ζήκος: Προετοιμασία με το βλέμμα στο Ευρωπαϊκό κλειστού στην Κωνσταντινούπολη

Ο Κώστας Ζήκος συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας πρώτο στόχο για το 2023 το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ατομικό ρεκόρ 6.62 από το 2019 και την περσινή χρονιά έκλεισε με 6.69 που είχε σημειώσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Ο 24χρονος σπρίντερ είχε μετάσχει στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού που είχε γίνει στο Τόρουν το 2021 και είχε φθάσει στα ημιτελικά.

Ο Προπονητής του Βαγγέλης Κατσιάβας, είπε στο stivostime.gr τα εξής: «Ο Κώστας είναι σε καλή κατάσταση. Όλη η προετοιμασία ως τώρα πήγε πολύ καλά, το μόνο είναι πώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία ίωση που θα μας κρατήσει λίγο πίσω. Ο πρώτος στόχος είναι να κυνηγήσει το όριο (6.63) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Έχουμε αποφασίσει για λίγους αγώνες στον κλειστό. Σίγουρα θέλουμε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα θα θέλαμε έναν αγώνα στο εξωτερικό, σε κάποιο μίτινγκ στις αρχές Φεβρουαρίου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος