fbpx

Τεντόγλου: Προετοιμασία στη Γερμανία με το βλέμμα σε τρεις διοργανώσεις

Τεντόγλου: Προετοιμασία στη Γερμανία με το βλέμμα σε τρεις διοργανώσεις

Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για πλήρη αγωνιστική δράση τους πρώτους μήνες του 2023.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους θα ξεκινήσει για δύο εβδομάδες, προετοιμασία στη στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Η πρεμιέρα του για το νέο έτος θα γίνει στο πολωνικό μίτινγκ του Τόρουν, Orlen Copernicus Cup, στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ μία εβδομάδα αργότερα (15/2) θα αγωνιστεί στη Γαλλία και το μίτινγκ του Λιεβάν. Τα μίτινγκ στο εξωτερικό θα ολοκληρώσει με το δημοφιλές μίτινγκ της Μαδρίτης. Και τα τρία μίτινγκ είναι μέρος του World Indoor Tour και ανήκουν στην κατηγορία Gold.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του κλειστού φέτος θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή του, αφού είναι βασικός διεκδικητής του τίτλου του World Indoor Tour για το 2023.

Επόμενος σταθμός θα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Τουρκίας (2-5/3), όπου ο Τεντόγλου θα αγωνιστεί ως ο τιτλούχος και θα επιδιώξει να κερδίσει τον τρίτο του συνεχόμενο τίτλο σε Ευρωπαϊκό κλειστού (μετά τη Γλασκόβη 2019 και το Τόρουν 2021), ώστε να γίνει ο μοναδικός που πετυχαίνει κάτι τέτοιο και ο μόλις δεύτερος με τρεις τίτλους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος