fbpx

Με υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά το γκρουπ του Παπαδημητρίου

Με υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά το γκρουπ του Παπαδημητρίου

Με πρώτο στόχο το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων κινέιται το γκρουπ ριπτών του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου για το 2023.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε μετρά αντίστροφα για τον πρώτο δυνατό αγώνα της χρονιάς.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής σφυροβολίας αναμένεται να αγωνιστεί στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία, το οποίο είναι προγραμματισμένο το διήμερο 11-12 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της χρονιάς περιλαμβάνει μια μεγάλη διοργάνωση, το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, εκεί όπου ο αθλητής θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Ο Μιχάλης πηγαίνει καλά, ωστόσο προχωράμε με προσοχή και δίχως βιασύνη. Ο στόχος είναι το Χειμερινό Ρίψεων στις 11-12 Μαρτίου. Τόσο ο Γιάννης Κορακίδης, όσο και ο Μαρκέλο Μεμά στοχεύουν σε συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Με τον Γιάννη βρίσκουμε τα πατήματα μας, καθώς είναι η πρώτη χρονιά συνεργασίας και παράλληλα ο ίδιος προσαρμόζεται σε όλα τα νέα δεδομένα. Ο στόχος του αναμφίβολα είναι συμμετοχή και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τη συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση θα διεκδικήσει και ο Μεμά, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλά», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στο γκρουπ του Παπαδημητρίου γυμνάζεται και ένας άλλος ανερχόμενος σφυροβόλος ο Άγγελος Μαντζουράνης. «Ο στόχος του είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Ιερουσαλήμ. Θεωρώ πως έχει τις δυνατότητες για μια καλή παρουσία», κατέληξε ο Παπαδημητρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος