fbpx

ΕΟΕ: Έτοιμη η αίθουσα στίβου στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο (pic)

ΕΟΕ: Έτοιμη η αίθουσα στίβου στο «Καυτανζόγλειο» Στάδιο (pic)

Η ΕΟΕ ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού στην αίθουσα στίβου του «Καυτανζογλείου» Σταδίου, προκειμένου να μπορέσουν οι αθλητές να τη χρησιμοποιήσουν.

Στην αίθουσα μπήκαν όργανα γυμναστικής, για την ενδυνάμωση των αθλητών του στίβου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ιδιαίτερη χαρά προέβη στη δωρεά του εξοπλισμού ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα έλλειψης κατάλληλων υποδομών και εξοπλισμού που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε και να καλύπτουμε ανάγκες όταν μπορούμε. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Καυτανζογλείου για τα γρήγορα αντανακλαστικά και τη δημιουργίας αυτής της όμορφης έκθεσης».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής του Σταδίου, Γιάννης Σωσσίδης δήλωσε: «Είναι μια σημαντική αναβάθμιση των υποδομών του σταδίου και ένα πρώτο λιθαράκι στην αναβάθμιση όλων των υποδομών του εθνικού σταδίου προς όφελος των διακεκριμένων αθλητών, των αθλητών μεγάλων επιδόσεων που από αυτούς προσδοκούμε διακρίσεις και μετάλλια».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, η Ολυμπιονίκης Τασούλα Κελεσίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής Άγγελος Χαριστέας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Τάσος Τομπούλης ο Τάσος Τομπούλης Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, ο Εφορος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Θεμελίδης και πολλοί αθλητές.

Τέλος, από την πλευρά της ΕΟΕ το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ Νίκος Ιατρού, η Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμός και Περιβάλλον Αλεξάνδρα Πάλλη, τα μέλη Νίκος Ξυλούρης και Θωμάς Τόκας και η Γενική Διευθύντρια Υβέτ Κοσμετάτου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Στίβος