fbpx

Νάιτον: “Το χάλκινο στο Παγκόσμιο ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου”

Νάιτον: “Το χάλκινο στο Παγκόσμιο ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου”

Έναν μίνι απολογισμό για το 2022 που φεύγει έκανε ο Έριγιον Νάιτον. Ο 18χρονος Αμερικανός σπρίντερ έχει ήδη στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του με τις απίθανες επιδόσεις του στα 200μ., ενώ αποκορύφωμα αυτής της παρουσίας του απετέλεσε η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον το καλοκαίρι.

Για τον Νάιτον το 2022 ήταν κάπως… περίπλοκο, αφού τους πρώτους μήνες έπρεπε παράλληλα να είναι αφοσιωμένος και στο σχολείο του ως μαθητής Γ’ λυκείου, από τον Ιούνιο και μετά όμως βρίσκεται σε μία καθαρά αθλητική πορεία και μάλιστα πρωταθλητισμού στο κορυφαίο επίπεδο.

“Το 2022 ήταν μία διασκεδαστική και μακρά σεζόν. Ήταν παράλληλα και η τελευταία μου σχολική χρονιά, οπότε προσπάθησα να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στο πρώτο ήμισυ της σεζόν, εφόσον είχα και κάτι άλλο να σκεφτώ (πέρα από τον στίβο). Το να τελειώσω το σχολείο ήταν το πιο σημαντικό, μετά όμως ο διαθέσιμος χρόνος στο υπόλοιπο της σεζόν άνοιξε.

Ακόμη κι αν δεν πήρα τη νίκη, το ότι πήρα το πρώτο μου μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Αυτό μου δίνει ακόμη περισσότερη δίψα για τη νέα σεζόν”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νάιτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος