fbpx

Βραβεύτηκε ως κορυφαίος στα Βαλκάνια για το 2022 ο Μίλτος Τεντόγλου

Βραβεύτηκε ως κορυφαίος στα Βαλκάνια για το 2022 ο Μίλτος Τεντόγλου

Με την λαμπρή τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητριών και αθλητών των Βαλκανίων ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Στίβου που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Στην Αθήνα, βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας και τωρινός πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, ο οποίος τίμησε για μία ακόμη φορά με την παρουσία του τη χώρα μας, και η οικοδέσποινα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, οι οποίοι συντόνισαν τις εργασίες του συνεδρίου με τη συμμετοχή 22 εκπροσώπων Ομοσπονδιών.

Καλύτερη αθλήτρια των Βαλκανίων, βγήκε η Ιβάνα Βουλέτα (Σερβία), τελειώνοντας την χρονιά με χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου (Βελιγράδι) και χρυσό στο Ευρωπαϊκό (Μόναχο), ενώ κατέκτησε το διαμάντι Diamοnt League στο άλμα σε μήκος. Την βράβευση έκανε ο προσωρινός Πρόεδρο της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Σλόμπονταν Μπράνκοβιτς (Σερβία).

Ο Μίλτος Τεντόγλου, πήρε το βραβείο, του καλύτερου αθλητή των Βαλκανίων. Ο Έλληνας αθλητής “έκλεισε” το 2022, με χρυσό μετάλλιο στον κλειστό στίβο (βελιγράδι), χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό (Μόναχο) και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο (Γιουτζιν) στο άλμα σε μήκος. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα έκανε την απονομή στον κορυφαίο αθλητή.

Καλύτερη ανερχόμενη αθλήτρια, βγήκε η Αντζελίνα Τόπιτς (Σερβία), έχοντας χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκο Κ18 (Ιερουσαλήμ), Χάλκινιο στο Ευρωπαϊκό Γυναικών Μόναχο) και χάλκινο στο Παγκόσμιο Κ20 (Κάλι), ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης στο άλμα σε ύψος Κ18 με 1.96μ. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

Από την άλλη, ως καλύτερος ανερχόμενος αθλητής, βραβέυτηκε ο Ισμαήλ Νεζίρ (Τουρκία). Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κ20 (Κάλι) 400μ. εμπόδια 48.14. Το έπαθλο απένειμε ο προσωρινός Πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Στίβου Φατίχ Σιντιμάρ (Τουρκία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος