fbpx

ABAF: Επικρατέστεροι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς ο Μίλτος Τεντόγλου και η Ιβάνα Βουλέτα

ABAF: Επικρατέστεροι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς ο Μίλτος Τεντόγλου και η Ιβάνα Βουλέτα

Στο γκαλά της ABAF, που θα διεξαχθεί στις 07/12 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο «Hyatt», θα βραβευτούν οι κορυφαίοι αθλητές για το τρέχον έτος, με τους Μίλτο Τεντόγλου και Ιβάνα Βουλέτα να είναι οι επικρατέστεροι για τους τίτλους σε άνδρες και γυναίκες.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι, το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ενώ ήταν ο νικητής στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Αντιθέτως, η αθλήτρια από τη Σερβία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, ενώ ήταν νικήτρια στον τελικό της σειράς Diamond League στη Ζυρίχη.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει αναλάβει τη γιορτή αυτή, όπου θα τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες, αλλά και οι προπονητές που διακρίθηκαν μέσα στη φετινή σεζόν, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει συνέδριο της ABAF με κύριο θέμα το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2023.

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας θα βρίσκεται από την Τρίτη και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, που θα έχει σειρά συναντήσεων, όπως αυτή που είναι προγραμματισμένη στο κτίριο της ΕΟΕ (Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής) με τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος