fbpx

Road to Budapest 23: Το νέο διαδικτυακό… εργαλείο της World Athletics

Road to Budapest 23: Το νέο διαδικτυακό… εργαλείο της World Athletics

Το 2023 αναμένεται να είναι ακόμη μία συναρπαστική χρονιά στον κόσμο του στίβου, με επίκεντρο από πλευράς διοργανώσεων να αποτελεί αναμφίβολα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η κορυφαία διοργάνωση ανοικτού στίβου θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας το διάστημα 19-27 Αυγούστου και ολόκληρο το πρώτο επτάμηνο του έτους θα αποτελέσει μία μακρά προκριματική διαδικασία για πλήθος αγωνισμάτων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (World Athletics) δημιούργησε το “Road to Budapest 23”. Πρόκειται για έναν διαδικτυακό εργαλείο… αναζήτησης και ιχνηλάτησης, το οποίο θα βοηθήσει τους φαν αλλά και τους ίδιους τους αθλητές να παρακολουθήσουν στενά την πορεία των προκριματικών για κάθε αγώνισμα και για κάθε χώρα, στον δρόμο προς το Παγκόσμιο.

Με αυτόν τον τρόπο, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η World Athletics επιδιώκει να κάνει αρκετά ευκολότερη την παρατήρηση της εξέλιξης όλων των προκριματικών αγώνων, δίνοντας ανά πάσα στιγμή εικόνα για το ποιοι έχουν εξασφαλίσει μία θέση στη Βουδαπέστη, όπως και για το πόσες θέσεις παραμένουν ακόμη ανοικτές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος