fbpx

Ανδριάνα Φέρρα: Πρεμιέρα τον Ιανουάριο στην Βαρκελώνη

Ανδριάνα Φέρρα: Πρεμιέρα τον Ιανουάριο στην Βαρκελώνη

Την προετοιμασία της έχει ξεκινήσει η Ανδριάνα Φέρρα για τη νέα σεζόν και πρώτος στόχος είναι ο κλειστός, που θα ξεκινήσει τέλη Γενάρη στη Βαρκελώνη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει πολλές επιτυχίες στην παρατεταμένη ταχύτητα και είχε μια καλή σεζόν που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Πλέον, ο πρώτος στόχος της είναι ο κλειστός και αν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσει στις 28 Ιανουαρίου στο μίτινγκ στη Βαρκελώνη.

Η Φέρρα, που θέλει να βελτιώσει τη θέση της στα 400μ. στο ράνκινγκ και να κυνηγήσει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται στην 33η θέση και οι θέσεις είναι 30 για το Ευρωπαϊκό που θα γίνει τον Μάρτιο του 2023.

Η 34χρονη πρωταθλήτρια έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στα 400μ. με 53.19 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Νωρίτερα ήταν 4η στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα, ενώ στην ίδια διοργάνωση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα 4×400μ. Ήταν μέλος της ομάδας 4×400μ. που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών που έγινε στο Ερζερούμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος