fbpx

Σοφία Σακοράφα: «Ο ΑΜΑ σαν προσπάθεια και διαδικασία να χαρακτηρίζει τη ζωή μας»

Σοφία Σακοράφα: «Ο ΑΜΑ σαν προσπάθεια και διαδικασία να χαρακτηρίζει τη ζωή μας»

Το 1ο Authentic Talks, το οποίο διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 39ου ΑΜΑ, πέτυχε στο απόλυτο τον στόχο του. Κατάφερε να μετατρέψει τα προσωπικά βιώματα επτά ανθρώπων σε μαθήματα ζωής και να δώσει ώθηση.

«Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, ευχαριστώ τους σημερινούς μας ομιλητές. Ευχαριστώ την κ. Ανδριοπούλου που μας τιμά και μας φιλοξενεί σήμερα στον όμορφο αυτό χώρο, αλλά και την παραολυμπιονίκη μας Κέλλυ Λουφάκη που δέχθηκε να παρουσιάσει αυτή την εκδήλωση«, είπε στο σύντομο λόγο της η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και συμπλήρωσε: «Ο αθλητισμός είναι από τα πιο σπουδαία κινήματα και πρεσβεύει και εκπροσωπεί ιδανικά που θέλουμε στην κοινωνία μας. Ο μαραθώνιος τα αναδεικνύει σε υπέρτατο βαθμό. Το ιστορικό αποτύπωμα του ΑΜΑ ιστορικά έχει το Νενικήκαμεν του Οπλίτη είναι η νίκη της Δημοκρατίας, είναι η ελεύθερη έκφραση, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η ειρήνη, ο διαρκής αγώνας για την ελευθέρια πράγματα σημαντικά που πρέπει να φιλάμε σαν κόρη οφθαλμού. Για όλους αυτούς του λόγους έχει καταλήξει ο ΑΜΑ σαν προσπάθεια και διαδικασία να χαρακτηρίζει τη ζωή μας.

Ζητήσαμε από ανθρώπους που δεν τα παράτησαν ποτέ, να μας μιλήσουν για το πως κατάφεραν να τερματίσουν τον δικό τους αγώνα, όλο αυτό να γίνει ένα μάθημα για εμάς, ώστε ο δικός τους τερματισμός να γίνει η δική μας εκκίνηση για το μέλλον. Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, που βρίσκονται εδώ. Και θα κλείσω αναφερόμενη για μία ακόμη φορά στο μότο του μαραθωνίου “η θέληση δεν έχει όριο και αυτό πρέπει να είναι και μότο για όλους μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στίβος